Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Spalenie od slnka

Príspevok v téme: Spalenie od slnka
lulinaza

Ahojte. Prave travim dovolenku v taliansku s priatelom uplne na juhu kde su vysoke horucavy a ostre slnko. Pred dvomi dnami mi spalilo chrbat no s pomocou pantenolu sa to celkom zahojilo i ked niekedy citim miernu bolest hlavne ked si lahnem na chrbat no a vcera mi spalilo kolena a bolest ako svina poriadne sa mi nedalo ani chodit a uz len kratke statie sposobovalo hrozne bolesti a palenie. Podotykam ze na opalovanie som pouzila najvyssi spf faktor 50. A spalilo ma aj tak. Aj na kolena som pouzila tiez pantenol ktory som si nechala vstrebat cez noc no palenie citim stale a mensiu bolest nad kolenom. Mam totiz viac cervenych miest na tele no tie nepalia ani nebolia len su cervene. Poradite nejaky zaruceny liek? Vdaka.

zuzi74

Ziadne specenie na slnku nestoji za to, aby bol clovek opaleny. Sorry, ale to nemoze napisat normalna osoba.

Na spalenu kozu velmi pomaha aloe vera, hlavne na hojenie. Skus dat ako prvu pomoc aj biely jogurt.
Len nepochopim ako si jeden den spalis chrbat a o 2 dni kolena. Tiez som bola v teplych krajoch a pouzivala som 25 SPF a nespalila som sa. Pokozku mam velmi citlivu na slnenie. Dolezity je kvalitny opalovaci krem, dostatocna davka kremu, aby bol dosiahnuty faktor a kazde 2 hodiny opakovane natierat. Podla moznosti sa vyhybat najsilnejsiemu slnku.

dankaaa

Rakovina ,umrieš z jedného,dvoch spálení od slnka -_- daj sa liečiť prosím ťa
Snáď 40x som sa spiekla tak že som sa týždeň hýbať nemohla :-D ale to opálenie stálo za to :-DDD ...
Pomôže 100% sprey prvej pomoci z LR :) to mám odskúšané.. drahé ale mega kvalitné :-) + prírodné
2. kokosovy olej extra panenský
3. studená sprcha a nechať pokožku dýchať
4. používať kvalitný opalovací krem :-) je jedno že je to 50 ked je to nejak lacná sračka :-DD ...LR je v tomto topka :-)))
PS: to nieje reklama kedže ja ti to predať ,nepredám :-D