preco to ludia tak odsudzuju? ja poznam zopar parov ktore tak zacinali a nakoniec sa dali dokopy... podla mna nebyt tohto tak plno ludi by si nezalozilo rodiny... o tom ci je moralne mat nejake pletky nazavezne mozeme diskutovat ale imho tento typ vztahu je imho velmi prospesny
friends with benefits
Riesis zbytocne a to preto, lebo nazory su ake su. Nic s tym neurobis. Zenam sa to nevyplati, vacsinou ked sa hned s niekym vyspia, je vacsinova pravdepodobnost taka, ze s nimi chlapi neostanu. No mozu ostat s dakou inou, ale za predpokladu, ze uz predtym tych zien poslali kopec kade lahsie. Rozzureni mi prisli akurat chlapi, co sa vydavali v tej teme za zeny a ironiou potvrdzovali svoju nenavist k zenam. Je to strasne smiesne chovanie. :D Zeny boli skor frustrovane z toho, ako to s chlapmi je. Taky chlap, ktory si nevie vazit zenu, ktora mu hned neda, to nieje chlap. a taky by zene ani za zmienku nemal stat.
A tu nejde o tych, co spia s kazdym a tych, co nespia s nikym. Ide o to, ze ked chce niekto s niekym spat, nech spi ale ak mu nieco vnutri vravi, ze to nebude dobre, nech to nerobi. A nieje to vypocitavost, ako zakomplexovani chlapi tuna opisovali. :)
Moirealriesim to ze ja neodsudzujem ludi ktori s nikym nespia... pritom tuto dost casto vidim dost agresivne reakcie
Kazdy pise svoj nazor,svoj pohlad na ktory ma pravo,ty si si tiez povedal svoje ze spavat ako kamosi je super. Tak neviem co riesis. :-D
No, lebo sa rozmohol nový trend internetových moralistov. S tým sa nič nenarobí, aj keď samozrejme na viacero vecí môžu byť rôzne názory súvisiace s náboženstvom, presvedčením, či skúsenosťami. Keď sú negatívne tak potom sú tu také príspevky, aké sú. Osobne dané témy ignorujem radšej a zastávam názor, že každý by mal robiť tak, aby bol šťastný.
no dobre tak to nebolo nic moc ale preco sa tito ludia ozyvaju ked to robi niekto iny?
Je to hlavne z tohto dôvodu, že každý sa na sex díva inak. Pre niekoho je to len potreba, strhnem zo slečny aj seba šaty a ideme. Iní hľadajú zase v sexe city, možno aj zažili podobné vecí, keď sa vyspali s niekým, kým sa nemali a aj dané vecí ovplyvnili negatívny názor na vec. Trebárs aj ja áno, vyspal som sa s niekým, s kým som nemal. Nejaká veľká príťažlivosť nebola tam a išlo o pomerne prázdny sex, urobiť som sa urobil. Nebavilo ma ako chlapa to veľmi, neviem či bavilo to tú slečnu, lebo ležala tam ako doska. :D