Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

friends with benefits

miki25

Nikto, ale aj nevera patrí k daným tipom vzťahov častokrát. Trebárs dotyčná kamarátka s výhodami nemusí vždy vedieť, že dotyčný či je zadaný alebo nezadaný. Vecí ako nechytaj ma za ruku, nevolaj mi tak niečím smrdí. Kamarátstva s výhodami bývajú často spestrením aj vo vzťahoch, kde je aspoň jeden z dvojice zadaný.

Mesačný princ

0vecka - mať tak aspoň jeden týždeň tvoj pohľad na svet :) Zišlo by sa mi to občas :D

Tak pozri, rodíme sa nezasiahnutí a prvotné návody dostávame od rodičov, známych a rodiny. neskôr príde škôlka, škola, kde do nás opäť vtĺkajú niečo, čo už ľudstvo dávno pozná a osvedčilo sa. No a nikto z rodičov predsa nehovorí dieťaťu, vychráp sa s kamarátom, bude to fajn :D

Rozumieš? Toto je prvotný návod, ktorý ľudia majú a podľa ktorého idú. Ak by dieťaťu odmalička vštepoval niekto, že je to bežné a správne, tak by to nebral ten človiečik ako niečo zlé ale ako rutinu.

Druhým návodom sme my a naše návody, ktoré si vytvoríme, vzor od rodičov, vzor spoločnosti v akej sa pohybujeme, naše získané a vlastné morálne zásady....atď, to všetko túto skutočnosť ovplyvňuje...

No a treťou premennou sú naše skúsenosti a odžité situácie. Často sa k niečomu podobnému uchyľujú ľudia, ktorí sa sklamali, ktorým vzťah nedal to, čo očakávali alebo sa rozpadol...životné skúsenosti sa to volá a veľa ľudí zmení svoj doterajší návod vďaka týmto okolnostiam na takýto, alebo vôbec nebude hľadať žiadneho partnera....

Aj ja som voľakedy vehementne tvrdil, že to nie je možné, že by som to nikdy neurobil ale život ma zmenil. Síce som to neurobil ale ....
No, čo by som ti ešte napísal. Ja osobne nedokážem oddeliť intímnu oblasť od tej emočnej a napriek tomu som si niečo veľmi podobné prežil.
Neviem či existuje niekto, kto dokáže len mechanicky súložiť...možno áno ale som veľmi šťastný, že k tým ľuďom nepatrím.

Pokiaľ sa dvaja na niečom takomto dohodnú, tak to nebude nikdy fungovať! Je to ako dohodnúť sa kedy môžeš pobozkať partnera a kedy nie, je to v podstate naplánovaný sled udalostí...

Osobne by som nechcel nič mať so ženou, ktorá by časom necítia viac, ale našťastie na mechanických ľudí v živote nenarážam. Veľmi som za to vďačný.

Neodsudzujem to, no nie je podľa mňa možné, aby sa stretli dve rovnaké mechanické bytosti, a keď by to jeden z nich chcel ukončiť, tak by poslal len sms a druhá strana by napísala ok.

Takto to v živote nefunguje a nie je to podľa mňa možné.

miki25

Negatívne je viac menej to aj z pohľadu, že hlavnými predstaviteľky "kamarát s výhodami" sú milenky. Muži milujú milenky a ženy naopak ich nenávidia... V tom je hlavný rozdiel medzi mužom a ženou.

Messje

Ja si tiez myslim ze pokial sa na tom dohodnu obaja,nic na tom nie je.
Aj ked to moze byt zo zaciatku tak,neskor si zacnu rozumiet az tak,ze zistia ze bez seba nemozu byt.Su to mozno ludia ktori nechcu byt obmedzovani,nemaju cas na vztah a ani nervy riesit vycitky a problemy.Ked sa dohodnu na takom vztahu,neocakavaju vycitky a zakazy a prikazy.Vsetko co vyhovuje dvom a robi ich to spokojnymi,je dobre.Horsie je,ked jeden z nich ide do toho lebo su tam city a ocakava ze sa to vyvinie v lasku.Takto ten jeden bude len trpiet.

Moireal

Myslim, ze je to v poriadku, ze mas ine skusenosti, nieje na tom nic zle. Ale ked si to vezmem z pohladu zakladatelky temy o friends with benefits, z nej bola citit ta frustrovanost a smutok, preto jej radili, nech pocuva svoje pocity a nimi sa riadi. Ak z toho ma zly pocit, nech do toho nejde. Ak je v pohode, nik jej nebrani. Kazdy je predsa iny. A negativne sa to berie presne pre to, co som pisala nizsie.

0vecka

Moireal akoze bavil som sa o tomto len z dvoma ale ani jedna to nijako nelutovala... proste mala chut a nemala nikoho... a dalsia si zase takto nasla partnera...

neviem preco sa to berie tak negativne...