Poradte nejaký dobrý opalovací krém na tvár, nekomedónny, teda taký ktorý neupcháva póry. Mám na brade 2 flaky po občasnom akné počas menzesu, bojím sa aby mi nestmavli, ked idem teraz na dovolenku.
a ešte sa chcem spýtať, ak si dám krém so spf 30 to znamená že mi pleť vôbec neopáli? dakujem pekne
opalovací krém
Ahoj, ja vždy kupujem v lekárni, kde ti ochotne poradia. Výborný je daylong, a to som už vyskúšala kadejaké drahé krémy. Tento je podľa mňa najlepší. Ale treba poskúšať, aký ti sadne.
tak tak daylong je fajn. 30tku používam :)
daylong :-)
Ja používám zn. Alga Maris je to BIO kozmetika na opalovanie. Je s výťažkom z červenej riasy a na veľmi citlivú pokožku. V prípade, že sa ti robia pigmentové fľaky, buď veľmi opatrná, pretože je to nenávratné poškodenie pokožky, radšej maj pleť na tvári bledšiu a používaj tmavší makeup, ako potom riešiť pigmentové fľaky. Ak by si to hľadala na netu je to na eshope krasnadoma.sk
Ak si date aj faktor 50, plet vam urcite opali, ale bude tot rvat dlhsie a na zaciatku vam ju nespali... a ak mate slklon k tvorbe akne, urcite na tvar len faktor 50...to sa vam oplati aj do buducna....nebudete mat vrasky...
ja mam najlepsie skusenosti s daylongom, je to svajciarska firma.