Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

CHYBA V BAKALARSKEJ PRACI

Príspevok v téme: CHYBA V BAKALARSKEJ PRACI
Pristavnymost28

Dobry den, odovzdala som bakalarsku pracu, presla aj kontrolou originality, ale ked som si isla pre zviazanu pracu som zistila, ze mam inak napisany nazov temy aj na doskach, aj na prvej strane a s inym nazvom ako mam v zadani odisla aj do CRZP. Nakolko mi nikto nezdvihol dnes telefon a ani neodpisal na mail, chcem sa spytat, ci s tym nemate niekto nahodou skusenost alebo ci neviete, ci to bude mozne zmenit este. Dost sa bojim, ze kvoli mojej nepozornosti teraz nebudem moct ist na statnice. Dakujem za odpovede

Bea_N

Ja som mala podobný problém s diplomovou prácou. Všetko bolo to isté, podstata tá istá, len boli poprehadzované slová. Všimli si to, ale problém z toho nerobili. Toto bolo konkrétne na práve v KE.
Inak, ak aj, tak ak spravili chybu pri viazaní, mali by ju zadarmo opraviť. Dá sa vytlačiť aj obal osobitne a znova zviazať.

0vecka

hmm ak si myslis ze je sanca ze si to nikto nefsimne tak by som to nechal tak... inak mozu ti ju kvoli tomu zamietnut... u nas sa to jednemu stalo ten mal ale uplne iny nazov temy ako mu zadali....