Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lucídne sny

Danka_20

Aj človekovi ktorý sa tomu nevenuje sa stane že v sne si zrazu uvedomí že sníva a sen sa mu pomaly začne strácať :-) a cvičením to vieš prehlbyť a ostat v nom a zažiť niečo čo chceš :-))) ..... neviem či sa tam da s niekym komunikovat :-) ešte som to neskušala ,ani sa mi to nestalo :-) takže so 100% pravdepodobnostou si nebudem stat za tym že sa to neda :) ale myslim si že nie :-DD ...
ale čítala som si o niečom takom :-D ...
Mne sa aj tak každú noc sníva len o jednom človekovi :-))

lukatina

a to sa mi sniva alebo som pri vedomi lebo mne ked sa sniva a to je kazdy den tak vsetko citim ako skutocne ci ako to je

0vecka

ja som to parkrat zazil... je ale rozdiel ci je to vedomy sen alebo ako si niektori myslia ze je to sen kde mozu v sne dvaja komunikovat co je samozrejme uplna hlupost

Danka_20

To sú sny v ktorých vnímaš čo sa ti sníva :-) už sa mi to stalo takže nieje to len niečo ako duchovia :D ...
Môžu byť časom také kvalitné ,už som zažila že boli oveľa realnejšie a slovami neopisatelne :-) môžeš tam dýchať pod vodou, lietať, zaspievať si s oblubenými spevákmi ,byť s mrtvými (rovnaky princip ako s nejakou celebritou ktora je na žive) predstavivost :-) ... a to sa dá trénovať a tým viac su realnejšie,dlhšie :-) asi najlepšia vec čo som prežila :-)

mam56

Ja som si o týchto snoch za svetla tiež myslel, že sú len snom, ale potom som si uvedomil, že veľká časť z toho je skutočnosťou.
Zum Beispiel, keď mi d. začal žalovať o tom, kto mi ako ublížil (až tak to neriešim, pravdupovediac), ale najprv som tomu nemohol uveriť, ale keď to všetko začalo dávať zmysel, uf, tak to som si urobil o ľuďoch fakt "dobrú" mienku.
A ten to ..., a tamten hento ... a hentamten tamto ...
Keby som tú pravdu nepoznal, tak by som bol veselý, spokojne naivný človek, ale takto, no teda, to by každého tá dobromyseľnosť prešla:-(
Najhoršia nie je pýcha, ale zákernosť.
www.youtube.com
Podľa mňa sú tie sny o tom, že človeku pracuje fantázia, nič viac.
Ale treba zostať optimistom, aspoň čo sa týka ponímania seba samého:-)

clarie

často sa mi to stáva, ale nie vždy je to dobre pretože ja mam rada akoby spontanne sny ako tie ktoré si sama "nastavim"(16r)