Kyslíkom na psoriázu

Príspevok v téme: Kyslíkom na psoriázu
nata24

Ahojte!. Ako všetky ženy psoriatičky veľmi trpím tím, že mám fľaky po tvári (plus akné jak puberťák), nohách, chrbte a hlavne nepekné nechty. Nedá mi nepodeliť sa s vami o parádnu vec čo som objavila u nás v Trnave. Na fcb kamarát zdieľal príspevok o dotykovej kysíkovej infúzii, že velice dobré na regeneráciu kože reku zas dáka blbosť. Ale už bol chrobák v hlave a nakoniec som sa objednala reku šak buď pomôže alebo nie leto ide nechcem byť ako muchotrávka. ALe k veci po prvom sedení mi sa mi zapálené akné zastavilo, fľaky zbledli. Teraz som po 6 tich sedeniach a pleť je čistá len kde tu je ešte malilinkatý fliačik a tatktiež nechcty sa mi upravujú začínajú byť ako nové :)

BINGO

mOZTE SI DAVAT KYSLIK AKY CHHCETE...psoriaza je auto imunitne ochorenie na biologickej baze!!!! Treba zastavit najprv rozvoj cytokinov a psorka sa zastavi ale stale bude v tele,len nepojde na kozu!!!! Takze som na biologickej liecbe uz dva roky a vsetko ok. Biologika su HUMIRA,STELARA,ENBREL,REMICADE,COSENTYX!!!! Tieto vam psorku zastavia a nie daky kyslik!!!!!! Pred uzivanim treba cca osem vysetreni, mozte kyslikovat kolko chcete ak mate v tele zapal ktory psorku provokuje. Imunita na zapal zareaguje a zautoci na ine bunky ako by mala.A psorka je vonku!!!! Takze nech tu niekto nebluzni o dakom kysliku na psorku ze pomoze,hahaha,len tahanie penazi z vrecka!!! A psorku mam cely zivot ak by mi niekto chcel oponovat tak viem o com hovorim!!!

jozino1510

Ahojte. Chcem reagovať. Počul som aj ja a nakoniec som sa rozhodol tam ísť. Mám psoriázu formou mnohých ložísk po tele. Bol som už 2x a pomáha mi to. Neveril som, ale je to super. Je to veľmi komfortné riešenie a vyzerá to, že sa chytajú aj nechty. Chce to trpezlivosť.

nata24

Ano je aj inhalačná liečba, ale táto infúzia je priamo na kožu sú to v podstate malé hyperbarické komôrky lebo ten kyslík je pod tlakom. Aspon tak si pamätám čo mi pani spomínala... ak chceš viac majú aj stránku www.4pmedical.sk

Moireal

Ahoj, ja som zatial pocula iba o terapiii vdychovanim kyslika a kyslik do zil. Tuto dotykovu nepoznam. Ale tesi ma to,lebo kysliku mame vsetci malo.

nata24

Moireal chodíš aj ty? Do dovolenky chcem dať ešte dve terapie a potom by som v septembri zase šla, pretože rátem, že slniečko mi to ešte popraví :)

nata24

Ahoj :) Je to dotyková kyslíková infúzia poznáš to? Ztiaľ sú jedniný na Slovensku čo to robia a dobre, že to robia :)

Moireal

Ahoj, vdaka, ze si to sem dala. :) Urcite to mnohym pomoze. Kyslik je pre nas zaklad a mame ho v podstate nedostatok,velmi dobra je aj kyslikova infuzna terapia na rozne choroby. Takze super, nech sa ti to uplne vylieci az k tvojej spokojnosti. :)