Dobrý deň, dnes sme boli cca o 17:00 -17:30 na druhom očkovaní s našim šteniatkom. Všetko prebehlo dobre, fenka je zravá, zaočkovaná, veterinár jej vyčistil uši a ostrohal pazúriky. Prišli sme domov, trošku sa napila, požula hračky a šla spať. Asi pred hodinou sa zobudila, bola dosť ospalá, nešla sa ani napiť, ako má vo zvyku a nevypýtla sa ani cikať, ale vzala som ju. Položila som ju na zem, vycikala sa a hneď sa mi vyškriabala na kolená a strašne sa triasla, tak sme šli späť dovnútra. Keď som ju dala na zem, dosť zakňučala, pritom som ju len opatrne položila, nič som jej nepricvikla ani nepritlačila, o tom som presvedčená. Trochu sa napila a išla do obývačky na svoju deku, dosť opatrne, zadok akoby pritláčala trochu k zemi a mala stiahnutý chvost (vyzeralo to, ako keby ju niečo bolelo) Sedela som na zemi, prišla ku mne, stále sa triasla a začala kňučať, ale len tak mierne. Potom si lahla, stále sa triasla a zaspala. Asi po pol hodine sa zobudila, začala ticho kňučať (znova sa začala triasť) a presunula sa na iné miesto, kde doteraz spí. Veterinárovi sme ešte nevolali, ale ak to neprestane tak budeme volať. Máte niekto podobnú skúsenosť? Prečítala som pár článkov o prípadných vedľajších účinkoch vakcinácií, ale nikde som nič podobné ako u našej fenky nenašla. Ak má niekto skúsenosť a vie, čo sa deje, prípadne ako to riešiť, budem vďačná za každú odpoveď.
Stena po ockovani
Nechaj havka odychovat.Na kazde steniatko vakcina posobi inak.Zajtra by mala byt v poriadku.Je to este babatko...majte ho pri sebe a ono bude spinkat.Uvidis ze zajtra bude lepsie.