Chcem sa spytat hlavne chalanov a muzov. Dlhsie sa mi paci jeden chalan, no z jeho spravania neviem vycitat na com vlastne som a ake sance mam. Nepozname sa osobne, skor len tak z videnia. Niekedy si vsimam ze sa na mna pozera, usmieva sa, inokedy ked ho stretnem sa robi ze ma nevidi, nevsima si ma. Ja to robim tiez. Toto sa stale opakuje a mna uz to nebavi. Myslite, ze ak by mal zaujem tak by sa nejak prejavil, alebo o co mu ide, preco ma natahuje a hra a somnou hru - vyvolavanie zaujmu a nasledne ignoracia ? :(
Pride mi blbe ist za nim prva, ked on na mna kasle. Vzdy ked ho niekde vidim, strasne chcem byt s nim, ist za nim ale nedokazem, Ma vyznem doliezat za niekym kto ma vlastne nechce? Alebo co mam dalej robit, cakat ?? Dik za odp.
Zaujem vs ignoracia - o co mu ide?
No prave, nemame ani 13 ani 15....sme dospely ludia. Od kamarata som si zistila jeho telefonne cislo, potom som prisla na to, ze keby chcel, zistil by si prvy to moje....tak som ho vymazala...
máte trinásť či pätnásť ?
velmi jasne ti to dali chlapi pocitit ako to funguje v ich hlave
nechce ta, nema zaujem, proste zabudni...
Mesacny Princ --- tomu mam ako rozumiet??? Nechapem, co to znamena??
Ako mam zacat prva ked on nevie co chce....Teda skor nechce, ako ano. Nemyslim si ze je nejak hanblivy, skor naopak.
Ked ho vonku vidim s babami nevyzera ze by sa pred niektorou hanbil....
Keď som mal svoju platonickú lásku, taktiež som sa občas usmieval, občas bol váźnejší atď. Proste nie vždy sa dá priblblo pozerať (popritom nič neurobiť, bez iniciatívy)... :) Keďže som z tých hanblivejších ostalo to pri úsmeve... Možno je taký aj on, skús zakročiť prvá.
Aha. Cakala som aj taketo odpovede, namiesto normalnej rady.
Takze ja som uchyl, ale podla teba ho zaujmem vystrihom.......no ok teda.
Keby si bol naozaj žena, vedel by si použiť ženské zbrane: úsmev, výstrih, hrabanie sa vo vlasoch... Ale aj taký úchyl ako ty pobaví. :-)