Odhlučnenie bytu.

Príspevok v téme: Odhlučnenie bytu.
ambrozia12

Zdravím.Prosím o radu nejakého odborníka ohľadom odhlučnenia bytu. Už som tu tému mala, že susedia robia strašný hluk od rána do večera, tie rany sú akoby pri nás búchaly petardy, už som z toho na prášky a tak by som poprosila o radu, ako lacno a dobre odhlučniť byt. Za každú radu ďakujem.

zamkysima

calunene panely? ako moze byt ze to pomoze no neviem ci to je dostatocne postacujuce. ale kazdopadne treba riesit mozno aj s domovnikom.

rizamirek

Dobrý deň, pozrel som si nejaké vetruvzdorné a antivibračné materiály pre moje auto,www.2din.sk, myslíte si, že tie isté materiály by sa dali použiť na nejakú funkciu, napríklad na menší altánok v záhrade? Vopred vám ďakujem za váš názor.

0vecka

tak to neodhlucnis uplne asi nikdy.. asi by som drbol nejaku izolacnu penu na stenu zakryl sadrokartonom a hotovka .. ak vam to nevadi tak ani ten sadrokarton netreba...staci nalepit na stenu

napr takto nieco:

soniflex.com

ambrozia12

Dobrý deň, ten hluk ide od susedov, bývajú vedľa nás, teda izby máme prepojené a dvere do bytu máme oproti, teda cez chodbu. Tie steny nie sú z betónu, asi sú z nejakých kvádrov. Susedia inak nekričia, ani ich deti, len strašne silno niečím trieskajú, lebo počuť také dunivé rany. No suseda povedala, že občas decka skočia na posteľ, ale to občas je skoro po celý deň. Tie steny, aj keď sa jemno zaklope na ne, tak je to dosť počuť, ozýva sa to . A ten hluk sa potom u nás ozýva ešte viac ako u nich. Hluk to ani nie je, to sú extra silné rany, pri ktorých sa trasú aj steny aj podlaha.

stavitelXXL

Skús nejaké stavebné fórum, napríklad www.modrastrecha.sk . Vraj pomáha fúkaná celulóza alebo kamenná vlna, a na to sádrokartón. Ak chcete presnejšiu odpoveď, musíte presnejšie popísať situáciu. Napríklad zdroj hluku - nad vami, vedľa vás... máte betónový panelák,alebo tehlovú bytovku...Je to hluk od reproduktorov a kriku alebo dupanie od nôh...

Najčítanejšie články