Drobné vyrážky na čele

Príspevok v téme: Drobné vyrážky na čele
spritit77

Ahoj, chcela by som sa Vás spýtať či náhodu aj vy máte ako keby takú "krupicu" na čele alebo niekde inde na tvári? Už asi dva roky mám proste malé biele vyrážky na čele a neviem sa ich zbaviť. Nebolia ma ani neškrábu len to z boku a na svetle nevyzerá dobre :/ Používam na to takú pleťovú vodu z lekárne ktorá mi ich vysuší a asi po týždni zmiznú lenže potom sa tam znova objavia a musím robiť furt to isté dookola... Máte s tým niekto skúsenosti? Aké produkt/y mám na tie vyrážky použiť aby zmizli natrvalo? Mimochodom mám 15 rokov.

Mata023

Ahoj :-) Môže to indikovať vysokú záťaž pečene a obličiek, každopádne by som z produktov odporučila pleťovú masku Tarika - -odkaz odstránený- a vnútorne užívať bylinky B-Skin - -odkaz odstránený- :-)

ninulienka777

kup si zinkovu masticku v lekarni stoji ale 2 eura a je to zazrak na vyrazky aj opary vrelo odporucam nosim ju stale v kozmetickej tasticke a do druheho dna mam od vyrazky pokoj ked sa mi daco vyhodi :) krasne sa mi vycistila po nej plet a hlavne nieje na predpis

timothea303

Ahoj,ja som mala rovnaké problémy (mám 15) najprv mi kožná predpísala vodičku a krém tie mi pomáhali tak ako tebe, ak som si ho nedala zase sa to spravilo, potom mi predpísala tabletky, malé slabé antibiotiká, pomohli a vyrážky na čele sa už nevyskytujú len si musím každý večer tvár vyčistiť :)