Budem mat coskoro 21 a som stale panna. No vsak na sex myslim priliz casto..niekedy je to na nevydrzanie.. problem je ten, ze uz parkrat som sex mohla mat s jednym 'kamosom' ale mohla som to spravit. K tomu potrebujem aj city, a nijaky vztah som nemala ani asi lahko nebude...neviem co mam robit, myslim ze mam alebo budem mat velky sexualny apetit, masturbujem uz od celkom skoreho veku, teda bojim sa ze ked s tym zacnem, bude to este horsie..dakujem za komentare
Panna a nedostatok sexu
Nemyslim, ze by tvoj apetit mal vzrast po tom, co by si si nasla partnera. Prave naopak. Prezivanie vztahu tiez naplna. A podla toho ze s tym cakas usudzujem, ze je to presne tvoj pripad. Miesto, ktore nemas teraz cim vyplnit len masturbaciou, vyplnia spolicne rozhovory, pocity, laska. Je dvolezite si s niekym sadnut. Tiez som cakal, aby to bol fakt uprimny vztah a bolo to pekne, ale nevyslo to. Nie preto ze by sa vztah skoncil (este trva), ale ten sex nie je aky by mal byt. Dnes si nemyslim, ze som mal s niekym mat sex bez vztahu, ale ze som sa nedockal normalneho sexu mi luto je.