Veeeelmi pekne by som vas chcela poprosit o pomoc... Chcela by som sa spytat ci je mozne uzivat antibiotika OSPEN s antibiotikami MEDOCIPRIN sucasne. Nemoze dojst k nejakej skrizenej reakcii alebo tazkym neziaducim ucinkom? prosim kto sa vyzna... ja som strasny strachoput co sa tyka krizenia liekov tak sa bojim. Dakujem :)
Vzajomne posobenie liekov
Ked si uz dobrala antibiotika a necitis sa este v poriadku, mozes zobrat sirokospektralne prirodzene, ktore som uz castejsie spomenul(GSE(15-30 kvapiek do pol litra vody), extrakt z olivovych listov(3x1 gram , 15% oleuropein) , oreganovy olej(3x300 mg)
Ked nic ine, aspon dobre probiotikum, s viacerymi kulturami poctom v miliardach na kapsulu.
A co tak Klacid a Suprax? Predpisal mi to ucasne vraj je to pneumonia...k obom su vedlajsie ucinky na dlhy zoznam...co spravia spolu...okrem toho ze mi nechuti jest a ospalost?
no uz som po tom :) nakoniec som brala najskor jedny potom druhe ... dovod sa vol a streptokok a nebol len tam dole ale aj v hornych dychacich cestach cize preto dvoje . uz som tu hrozu dobrala a teraz cakam kedy skonci menstruacia a pojdem na kontrolu , snad to bude OK :) ale netusim ako dlho sa to lieci , vie niekto poradit?