Otazka na CELEBRITU FB!

Miriam_1

Ahojte!

Ja som bola vždy tenučká, až kým som nezačala brať B vitamín a Wobenzym po operácii. Pribrala som 20 kg a ide to dole veľmi pomalinky. Tuk sa mi ukladá hlavne na bruchu a štve ma to neskutočne, lebo vypadám ako v 7 mesiaci.

lara 3

Ahoj, čítala som viaceré tvoje príspevky a majú hlavu a pätu a zdáš sa mi ako rozumný človek. Aj tvoj včerajší príspevok o pivnom bruchu bol k veci. Ja mám dačo podobné. Ešte skôr si spomínala, že si bola tučná istú dobu. Preto sa ťa chcem opýtať,ak môžem. Celý život som bola pekne chudá, lenže u nás v rodine sú ženy poväčšine tučné. A babka, mama a teta mi v kuse s tým nedali pokoj, že aká som chudá atď, ohovárali ma kvôli tomu aj pred cudzími ľuďmi, v kuse mi núkali jedlo atď. Ja som odolávala dlhú dobu, ale asi pred 3 rokmi som mala také blbé obdobia a začala som kašľať na to a napchávať sa všelijakými blbosťami nezdravými. odvtedy som pribrala asi 20 kg a aj e to hrôza. Proste viem že som to úplne pobabrala. lenže nie je to ľahké,keď hocičo spravíš, sa skončí tým, že si chudá a to je zle. proste ja nechápem prečo daktorí rodiča a rodina sa nemôžu tešiť keď je dieťa šťastné ale nedajú pokoj, pokým ho neznetvoria na svoj obraz.? Poraď prosím ťa ako si ty schudla alebo ako dlho ti to trvalo.