Krasny den zelam.
Chcela by som sa s vami poradit..viac hlav viac rozumu :)
Povedzme ze je v mojom zivote muz kt. Poznam tych 9 rokov studovali sme spolu potom sme kazdy siel na inu vysoku skolu ,no vzdy sme mali k sebe blizko.
Drzal si ale odomna odstup ,lebo vedel ze niesom ta ktoru nalaka na krasne slova a pod. Cely cas ma mal za slecnu nedostupnu ale pocas tych rokov sme boli spolu v kontakte aj ked sme si pisali riesili sme vztahy tak uznal ze som sa casok zmenila na niektore veci sa pozeram s nadhladom. Ide o to,ze v najblizsom case sa stahuje do mesta kde studujem nakolko tu dostal pracu a nebudem klamat ze ma to netesi.
Aj ked sme za ten cas spolu nic nemali mam ten pocit ze teraz budem mat pri sebe ochrancu a ak by sa nieco dialo viem ,ze je tu. Ono je yo divne ale taky pocit mi chybal pri vsetkych muzoch s kt. Som randila dokonca ani pri ex priatelovi som tento pocit nenadobudla.
Mozno sa nad tym pousmejete ze som naivka a pod. ale ja by som tomu celemu chcela dat nejaky smer spoznavat ho ako chlapa do zivota a proste neviem ako nato. Predtym som sa na to takto nepozerala ale mam take vnutorne citenie ze by som to mala skúsiť. Ako by som to mala odstartovat aby sa to posuvalo inym smerom ako tym kamaratskym? Alebo mam byt k nemu úprimná a povedat mu na rovinu ako to cítim?