Auto pre študenta?

Príspevok v téme: Auto pre študenta?
flopko

Ahojte :) zaujimalo by ma co si myslite o tom:
Chcem si v Septembri kupit nejake auto do 1 500€ no a rozhodujem sa medzi škodou feliciou 1.3 mpi na toto auto su lacne diely a ked ma LPG je to velke plus len ta hrdza no nwm:/ dalsie auto ktore by som kupil je škoda fabia I 1,4 mpi taktiez lacne diely len trocha viac to zerie :D no a posledne ktore vyzera asi najlepsie a ktore aj kupim je VW golf 4 1.4 pri tomto aute su tiez lacne diely a ma lepsiu spotrebu nez tie 2. auta predtym. V podstate mi staci auto s ktorým pojdem do skoly alebo hocikde s frajerkou a tak. Pri kupe si budem vsimat stav vozidla, počet km, počet majitelov a ked bude ako trochu karoseria nahnita tak to je vedlajsie hlavne aby bol motor v 99% stave. A tak zaujimalo by ma co by ste si vybrali s tychto aut Vy alebo popripade ine auto ktore sa da kupit do 1500 € s malou spotrebou, nizke pzp a tak.. ale take ako BMW alebo Audi mi nepiste pretoze s takymi autami sa nepotrebujem robit frajer.

Autokral

Klasika... golf, oktavka, mozno nejaky sedan v hyundai, honde a podobne.. kazdopadne AAA neodporucam, precitaj si o nich na nete, aby si sa neoplalil aj o posledne penaize co mas.

dagmar12

Ak hladíš hlavne aj na cenu tak určite bazár, za mňa aaaauto. Inak volkswagenu by som sa nebála :-) za mňa tiež top