Mam niekolko otazok..

Príspevok v téme: Mam niekolko otazok..
hladampomoc:)

Ahojte vsetci:)

Mam niekolko otazok...su to otazky, na ktore by ste mohli odpovedat vacsina:)

1. Ako sa vyrovnavate zo strachom z buducnosti? Zo strachom z chorob, z ochoreni, z nebezpecenstva, ktore na Vas ciha?

- Ja osobne uz ani nezijem, len skor prezivam. Mam strach z toho co bude dalej. Zivot je taky nevyspytatelny, cudny, vsetko je v nom len docasne..Ludia sa rychlo menia, vsetko sa meni, clovek nema ziadnu istotu. Najviac sa bojim roznych chorob, rakoviny, toho ze sa o mna budu ostatni ludia starat ak sa mi nieco stane (mam 17), alebo ze ja sa budem musiet o niekoho starat. Mam fobiu z nemocnic, doktorov, z vysetreni...to ma desi...Celkovo som z toho nevyrovnana ..a preto ma zaujima ako sa vy s tymto vyrovnavate...ako to vy vnimate..

2. Aky je Vas nazor na nabozenstva? Myslite ze Boh existuje?

- Ja som veriaca, snazim sa nachadzat pokoj v dusi prave vo viere, a snazim sa riadit biblickymi mravnymi normami. Mam ale obrovske pocity viny, ked zhresim...len sa chcem spytat ci to aj vy takto prezivate..

Dakujem:)

Matyo

Trpíš úzkosťou. Si ešte mladá, myslieť na choroby je zbytočné. Radšej sa sústreď na iné veci - záujmy, kamarátov, školu a pod. Život sa mení, to je jasné, čas sa nedá zastaviť, ale v tom je predsa to kúzlo života, že nestojíš na mieste, ale vyvíjaš sa, prichádzajú ti do života noví ľudia, získaváš nové skúsenosti atď. Netreba sa báť budúcnosti lebo tá príde či chceš alebo nie.

aloveu

Jeee, Ty si zlatá :)

1. Odovzdaj sa Bohu, a nebudeš sa báť ani budúcnosti, ani nemocníc, ani chorôb, ani smrti, ani ľudí... Proste ničoho sa nebudeš báť :)

2. Sústreďuj sa na Boha, a neurobíš žiadny hriech.

Júj :)

Mesačný princ

Keďže ma môže dnes prejsť auto na ceste alebo zraziť vlak, tak budúcnosť neriešim.

Čo má prísť príde :)

A čo sa tej entity týka, tak verím v entitu, ale volá sa inak :)