Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Lahko priberam

Príspevok v téme: Lahko priberam
moni1234

Ahojte, moj problem je taky, ze strasne lahko priberam. Musim si neskutocne davat pozor na to co zjem, inak sa to hned lepi na mna. Mam taky typicky zensky typ postavy, vacsi zadok a stehna a boky, pas skor stihlejsi a prsia take akurat, teraz ked som pribrata su celkom velke. Nebola som ani stihla ani tucna, no za posledne dva mesiace som sa prestala strazit a dopriala som si volnost v jedeni. Jedla som normalne podla chuti vsetko, neprejedala som sa, ale jedla som aj casto zmrzlinu, kofolu, obcas sladkosti alebo jahody so slahackou, vynimocne hranolky alebo pizzu. Po dvoch mesiacoch som riadne pribrala, tak som sa odvazila nech viem kolko a bolo tam o 10 kg viac!! Pribrala som riadne na zadku a na stehnach, velmi vzadu na bokoch ako su krize, na bruchu, na rukach poriadne a na prsiach, no vsade. Asi to bude tym ze mam len 16 rokov a moja postava sa meni na zenskejsiu ale ja som uz kypra az moc! Takze zas pomoze asi len dieta :( Da sa nejak spomalit to ukladanie tuku v tele? Pohybu mam dost, ale aktivna sportovkyna zas nie som. Nejde ani o to ze chcem schudnut, mne staci aby som uz dalej nepriberala. Ine moje kamosky maju 4 rozky na desiatu a su stihle a ja mam dva a tucniem. Asi nie je iny sposob ako trapit sa dietami a nedat si oblubenu zmrzku ci kofolu...

pomocnica

moni1234-No, aj na mňa sa všetko nalepí, takže si dávam pozor na to čo jem. Diéta ti nepomôže, lebo aj keď by si schudla, ale stále sa obmedzovať, tak to je úplná nuda a je to deprimujúce...Tak či tak, JOJO efekt by sa dostavil a ak by si diétou schudla čo ja viem 5 kg tak by si pribrala naspäť 10 kg= mala by si o 5 viac ako pred začatím diéty. Teraz je leto, takže sa chudne super, ja tiež chudnem cez leto najviac. :) Počasie ma vyburcuje. Dávam si aj také, že melónové dni. :) Dnes mám taký polo, ale správny melónový deň je taký, že celý deň ješ iba dyňu červenú(je v nej veľa vody). Na raňajky, desiatu, olovrant, obed večeru. :) aj medzi tým, keby si bola hladná, aj keď o tom pochybujem, keďže v tebe zostane veľa vody. V ten deň je lepšie keď veľmi nebudeš nikam chodiť ako do mesta... lebo ti bude častejšie treba na WC.:/ ale zasa odplavíš vodu.. :D pri tom pi. Ja nemusím čistú vodu, ale keď ti nerobí problém, tak pi hlavne ju. Ja si ju dávam na ráno s citrónom a cez deň ju vypijem, ale aj čaje... :D
Za jeden deň zvyknem schudnúť tak 2-3 kg ale priberieš keď začneš jesť 1,5 kg približne. Ale niečo ti zostane. :) Ale keď by si sa rozjedla tak asi by si pribrala naspäť všetko, takže opatrne. :) Tento deň ak by si sa rozhodla vyskúšať ho, tak ho nerob viac ako 1 deň, pretože všetkého veľa škodí a mohla by si dostať na dyňu alergiu takže...
Diéty neskúšaj, lebo to vážne nepomáha.. :/
Držím prsty.
PS:začni cvičiť viac. Pohyb ako chôdza nestačí, treba pridať napr.beh, plávanie, tenis, bedminton...Riaď sa tým, že musíš vydať viac ako prijať. :D