ahojte.. pomozte mi ako sa mam dostat z tejto nelahkej situacie.. rodicia a stari rodicia su mrtvi, nemam ziadnych priatelov, frajer sa so mnou rozisiel po 7 rokoch, nemam ziadne peniaze, pracu som si nasla len nedavno.. ako mam dalej bojovat, ked som na vsetko sama?
ako sa prestat lutovat ked...
dakujem _meno za príspevok.. Cenim si tvoju snahu ma podporiť. I keď budem úprimná, neviem sa tešiť z týchto obyčajných vecí.. Neviem sa povzniesť cez tie všetky udalosti, ktorými som si prešla. Dlho som si hovorila, že bude už len lepšie, že je to posledná rana od života, ale stále sa niečo nečakane udialo, čo ma položilo. Nemám sa komu ani vyrozprávať, mala som len partnera, ktorému som sa so všetkými mojimi pocitmi zdôverovala a on to už nezvládol, preto sa rozhodol pre koniec. Aj ho chápem, veď mi veľa pomáhal a ma právo byť šťastný..Veď kto by bol už len s takou zúfalkou.
_meno a ja sa tesim, ze som si precital tvoj prispevok :)
Ahojte derbby
Ak mozem, je mi luto vsetkeho co sa stalo.
AAale prichadza aj dobra sprava: tramtararaaaaaaaa: zijeme dalej! :D
Nie preto co chceme, ale preto co mozme dat :D
V tom je cela finta, ze svet neni pokazeny a netreba ho opravovat ...
svet funguje :D :D
Je to nieco na styl, ze napríklad teraz mate k dispozicii mnoho moznosti, ktore prinasaju radost ... ja neviem napríklad teraz vonku prsi, mozme sa ist nadychat vzduchu .. alebo mate vlasy mozte sa ucesat .. alebo napríklad mate starsie oblecenie tak sa mozte zasmiat ze su starsie :D ale aj tak su fajn .... alebo ze tecie cista voda z tocky a mozte si dat za dusok ... alebo ze viete napríklad strikovat a mozte spravit sveter ..... alebo ze nemate a neviete co robit ak len tak robte hocico ....
Ta hra na ziskovost z mojej skusenosti nefunguje (zesvet je pokazeny a treba ho opravit) .... fungje toto : ja neviem :D
a hotovo ide sa :D co bolo bolo pekne, co je je pekne aj co bude je pekne ... stavaju sa aj zle veci z nich nam je smutno, a prave tie nas ucia hodnoty-davat .... co mame to dame ... to ma peniaze dava peniaze, kto ma usmev dava usmev, kto vie hrat na gitare dava gitaru, kto nic nevie dava to ze nic nevie, kto je mudry dava mudrost, kto je sikovny sikovnost, kto je zo sibiru dava sibiru, kto je v indonezii dava v indonezii ... ked mam na dvore macky krmim macky, ked som v meste krmim holuby, ked som v praci pomaham zákazníkom, ked mam volno pomaham rodinke, ked neviem tak neviem a ked nevem uz vôbec tak si dam volno :D
tajomstvo spokojnosti je v spokojnosti : )
(v tom spociva ta finta ... nie zeby ste boli zla alebo svet bol zly ... je to prave v tom pozriet na to co je vidiet v tom radost :)
je to nieco na styl ako ked sa clovek diva na prazdny pohar ... neni finta v tom ho ist naplnit vodou a napit sa z neho .... ale pozriet sa na plny a povedat si "aky super pohara, ľaľa koľko vduchu sa do neho vojde .. keby dakto bol smadny a mal len flasu, ako velmi by mu tento pohar pomohol .. alebo keb pride navsteva mozem mu dat do neho vodu ....... atd finta neni v rieseni problemu, ale v tvorbe radosti...
ako ked mam pokazene auto nenavist voci tomu ze je pokazene to nic neprinesie :D
ale zmena pohladu ano napríklad : aky skvely den, vonku leje ako z krhly riadne sa tesim ako zmoknem :D
je to viac o tom oddat sa radosti (robte hocico), ako posluchat nenavist (musite robit len nieco konkretne.
napríklad aka pesnicka sa vam najviac paci a preco, casto ju pocuvate? atd atd viac radosti prinesie vzdy viac radosti .. a ked neprinesie treba sa vediet radost aj z toho ze to nefunguje, to je zaklad :D clovek mieni pan boh meni, to co chceme je casto presny opak toho co potrebujeme :D
je to ako ten kresleny obrazok, ze kazdy chce daco : nove auto, lepsi uces, vyssi plat, viac volna .. iba mne je vsetko jedno :D
robte co vas bavi a ide vam lahko ..... a skuste vnimat kolko radosti vsetko prinasa :)
Nemas ziadnych priatelov? Odkial si?