Robim pokladnicku 9 rokov. V terajsom zamestnani robim nieco vyse 3 roky. Malokedy sa mi stane ze mam manko. Maximalne tak 2 eura. Davam si pozor na to co vydavam. Nastupil k nam v stredu novy zastupca veduceho . Vzdy rano aj druha smena naratame tam manko aj 10 eur a to neni malo. Dnes sa napriklad stalo ze v kase s mala 9 eur manko a vecer mi veduci povedal ze je tam manko 23 eur. Neviem co si mam o tom mysliet
Manko v pokladni
tak potom si hneď po smene prerátaj pokladňu a nech je pri tebe aj vedúca, vedúci a zistí sa hneď či je nejaké manko alebo nie....alebo kto ti kontroluje pokladňu? ak sama sebe preratúvaš pokladňu a máš nejaké manko, prerátaj ešte raz a ak to manko tam je, tak asi si sa sekla no, stáva sa ;) alebo máš nejaké iné podozrenie?
Poznám jedného mladého chlapca, ktorý robil v bare. Jeho vedúci si bral peniaze z pokladne otvorene. Boli to rádove stovky EUR. Ten chlapec s kolegom potom mali za úlohu to manko vyrovnať. Robili to tak, že predávali prinesený alkohol bez bločku a riskovali prúšvih pri kontrole.
Mam pokladnu sama a nikto neni na mojej pokladni jedine niekedy veduci ked som na prestavke
a máš hmotnú zodpovednosť? a čo pokladňa? máš svoju, alebo sa pri jednej aj dve tri ženy behom dňa vystriedate?