celebrita facebooková -odbornicka na vsetko

Príspevok v téme: celebrita facebooková -odbornicka na vsetko
lekar 321

celebrita facebooková 02.07.2016 16:14:07
Potravinových vinníkov z intolerancie si vystopuješ aj sebapozorovaním. Po čom ťa často preženie, aj prdíš, bolí ťa brucho, prípadne sa dostaví neznesiteľná bolesť hlavy s vracaním? Pošleš to do prdele a máš po starosti. Ja to mám s mliečnym, mastným a s konzervantmi, tak som si upravila stravu podľa toho a mám pokoj... Môžeš ísť aj na test, samozrejme spôsobuje neliečená intolerancia problém so vstrebávaním. A samotná kopa intolerancií je tiež len symptómom iného problému. Napríklad premnožených parazitov. Alebo parazitických baktérií, a podobne. Ale to nevyriešiš. Lieky na parazity ti dnes už asi nikto nedá. Zázračné kúry z internetu nedostaneš pod 100 € za mesiac a mesiac brania nestačí. Upraviť stravu pomôže, podľa receptu starých materí proti parazitom cesnak, cibuľu, uhorky, mrkvu, chren, orechy, tekvicové jadrá, klinčeky, palinový čaj.......... potom ešte ožrať sa jak sviňa a do 15tich minút nato vypiť preháňadlo, vraj ich uvidíš v stolici, ako z teba odchádzajú, lebo keď sú opité, tak sa slabo držia na stenách čriev a hnačka po alkohole ich vypudí :):):) Ožieranie sa a pitie preháňadla opakovať každý deň. Skončiť s tým až vtedy, keď si už žiadne parazity v stolici nevidíš. Príjemnú zábavu :)

ako moze niekto pisat take nezmysly .

celebrita facebooková

Tak sorry :):):) Toto naše staré matere fakt hovorievali. Že takéto veci na parazity zaberajú. Ja som to s tým ožieraním sa a s preháňadlom ešte neskúsila a viem, že ani neskúsim, lebo sa toho bojím. Skúsila som len tie zázračné kúry z internetu a cesnak: trochu to pomohlo, ale len dočasne a po krátkom čase sa zase vrátilo všetko do starých koľají. Parazity si v stolici z času na čas vidím... aj ma svrbia uši, nos, už asi 20 rokov žiadny čuch a od škôlky ma svrbí riť a lieky na parazity som v živote nebrala, ani nedostala (ako malé decko asi od 4. do 9. roku života som si ohrýzala nechty, mohlo sa tak do mňa niečo dostať, darmo sa pred jedlom ruky umyli, keď sa pred ohrýzaním nechtov neumyli, no:):):)) - predsa si lieky nebudem pýtať od doktorky, ktorá mi hustila do hlavy, že vysoký cholestetrol (dávna minulosť) mám z psychiky a nech sa pracem k cvokárovi. Z čoho ten cholesterol? Mala som obdobie, kedy som strašne chcela pribrať a byť tučná :) lebo som si myslela, že budem mať väčšie prsia :) som bola blbá :) tak som žrala mastné a tučné, veľa vyprážaného a sladkého, trvalo to asi pol roka, kým mi takto šibalo :) výsledok sa nedostavil, riť narástla o 50 cm, stehná sa tiež o dosť zväčšili, prsia ani o 1 mm, tak som sa znovu vrátila k cvičeniu a normálnejšej strave, vyradeniu sladkostí a hmotnosť postupne klesla na pôvodnú a tam sa bez problémov drží. Toľko k vysokému cholesterolu z dávnej minulosti, odkedy som schudla, už ho nemám. No viem si predstaviť, ako by moja terajšia doktorka asi zareagovala na vetu, že som si videla hlístu v stolici. To by bola potom už podľa nej asi halucinácia najvyššieho stupňa, ťažká forma schízy a šup ma do zvieracej kazajky a do ústavu so mnou :) Keď napíšem, čo hovorí každý starý dedinčan (všetci ľudia to vedia a počuli od staršej generácie: teda som to nedala ako výmysel z mojej hlavy, ale ako pobavenie sa nad tým, čo pozná z rozprávania starších naozaj každý...:)), nemusí to znamenať, že som to aj skúsila, alebo že to odporúčam skúsiť iným, však ja sem chodím tvoriť humor :) a baviť sa :) A nie hrať sa na múdru :) A veci s doktorkou, s ktorou nie som spokojná, si vyriešim, keď si nájdem trochu času a strávim na Slovensku viac dní. Ja sa naozaj mojej doktorky bojím, lebo ona by najradšej každého po cvokároch posielala a mnohí už odišli od nej kvôli tomu. Aj moja sestra si odniesla od nej kartotéku preč presne pre tie reči o psychickom pôvode ťažkostí, tiež mala menší problém s cholesterolom, keď bola po pôrode pribratá. Akonáhle bude moja kartotéka v súkromnom zdravotníckom sektore, zmienim sa aj o parazitoch. Tam sa už nebudem báť o tom povedať a vypýtať si lieky. Lebo si myslím, že prinajhoršom mi ich nedajú, ale aspoň nebudú splietať, že zvýšený cholesterol je z psychiky. Alebo svrbenie tam...v zadnej časti tela... Ono lekári si fakt asi neuvedomujú, že povedať niekomu, že to a ono je z psychiky, treba ísť k cvokárovi, to môže viesť k absolútnej nedôvere zo strany pacientov voči nim a k strate pacientov, že si odnesiú kartotéku preč. Však lebo koho sa bojím, od toho utekám, nie? :)
A teraz vážne: "Radšej zomrieť ako ísť na psychiatriu." - toto je od istého času moje životné krédo a je mi ľúto, že som si svojimi simulantskými teatrálnymi výstupmi spôsobila, čo som si spôsobila. Bude ma to stáť obrovské množstvo prachov, aby som sa z toho vykúpila. Ale to je už môj problém, mala som mať rozum v čase, keď som si robila z takých vážnych vecí prču, chcela zadara silikónové kozy a nemyslela na to, aké to bude mať následky. Každý robí chyby.

miki26

Nahodou je trefná :D Parazitom treba dať len trochu chľastu, nie nadarmo sa hovorí, že poďme si vypáliť červíka. Najlepšie poriadnou slivovicou, aby parazitovi vyhrávalo to...