Gay?

Príspevok v téme: Gay?
Ja som

Dobry den...Vie niekto? Mozno prave gay.ci su nejake priznaky ako odhalit gaya? Problem.moj partner s ktorym zijem 2 r.so mnou nechce nic intimne.lepsie povedane casom menej a menej mom.si ani nepamatam kedy sme spolu milovali.Vyhovorky.je unaveny...aj ja chodim do prace robim 12 h.a stiham aj domacnost.nikam nechodim.som verna.ale je fakt.ze uz mi preletela hlavou myslienka ci to poriesit tak.ze si najdem milenca alebo ukoncit vztah.partner vie o tom.ze mi to chyba a nic a vlastne ano.povedal k tomu ty nie.ze si volakoho najdes..haha ale aby sa ma vecer.aspon dotkol.stisol a bla.bla tak to mozem zabudnut...uz sa ani o nic nesnazim.aj tak by ma zas len dalsi krat odmietol.slovicko eee uz nemusiiim.preco Gay? Obcas nieco o nich utrusi.ze on je chlap a to su...a ci syn nie je.ked este nema frajerku.vsimla som si.ze okomentuje pekneho chlapa...ze ten je aky urasteny...a obcas jeho gesto chyta sa za zadok sam seba viac ako mna...ja uz neviem...nemaskuje vztah zo zenou cim skutocne je? Kedze on sa ani neboskava.vraj to nema rad...atd .vas nazor?

celebrita facebooková

Keď som chodila do škôlky, tak sa nás súdružka opýtala, či vieme, ako sa volajú naši rodičia. A ja že mamička sa volá marha a otecko sa volá hovado sprosté opilé :)

ferihitka

zakladatelka ako velmi ta chapem...tiez som si isty cas myslela o svojom partnerovi, ze je gay. nechcel sex, nechcel s amaznat, vkuse unaveny, nic ho nebavilo, nic ho nevzrušovalo, vraj sa "hanbi" ,to boli nase take zaciatky, ale zase bozkaval ma, hladkal ma,prejavoval mi inak lasku, teraz je to tak na polovicu, zaspali sme asi dobu, mali by sme sa orzísť,cim skor.odtakeho chlapa,co najdalej...

Ja som

...hmmm...ja od toho chlapa nemam ale ani to pekne slovo...ked ho neobimem ja tak nemam.ked nedam pusu.tiez nemam...pekne slovo? On ma ani menom nevola...vymyslela som aspon prezivku aby ma nevolal pod sem...asi to bude tak.ze som ja ta ktora.zaspala niekde v rozpravke... Neviem co robit.nechcem sa rozist ale stastna nie som...

Chalan466

Ani ja by som nechcel sex s dievcatom a uz VOBEC nie s chalanom. Kazdy je iny, niekomu sa sex paci, niekomu nie. Avsak nech si nehlada vztah alebo nech si hlada asexualku...

mam56

Vzťah má byť nielen o sexe, ale v prvom rade o peknom slove. Lásku si treba preukazovať celý deň a nielen nejako marginálne.
Preto je asexualita teraz "moderná", lebo ľudia zabudli na city, na skutočnú lásku.
Ľudia nahovárajú jeden druhého na vzťah preto, aby sa mal tak zle ako oni a nie je to len hypotéza, ale je to často fakt.
To dobré už bolo. Teraz je to o inom, o peniazoch...
www.youtube.com

Ja som

Ano.Holevka tak ako pisete.moze to byt vsetko z toho.mna napadlo napr.Gay...ano mne to chyba a on o tom vie...aky rozhovor.ma to na tanieri...vie o tom...vraj na dovolenke a potom budem cakat na Vianoce ? Ako sa rozist s niekym koho mam rada a on planuje nasu buducnost???

holevka

Uprimny rozhovor. Ale podla toho, co pisete, vam pravdu aj tak nepovie. Nemte vytvoreny doverny vztak. Nemusi byt hned gay, moze byt bi, alebo dnes moderny Asexual, jdnoducho ma znizenu chut alebo /prepacte, ale staci mu raz tyzdenne pred monitorom../.
Nemate deti, nemate co riesit, treba sa sposobne rozist. Najdete si casom lepsieho vhodnejsieho parnera. Toto uz bude podla mna len horsie a horsie, hlavne, ak vam to chyba.