Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zelezo

Príspevok v téme: Zelezo
Xixxa

Mam problemy so vstrebavanim fe, hoci mi vylucili celiakiu, nemam ani zvysene krvne straty pocas menstruacie, ani krvacanie z konecnika. Mate niekto s tym skusenosti? Nemohla by to byt len dlhodoba intolerancia potravin. Anemiu mam v podstate od 14 rokov a teraz mam 30. Liecim sa len stitnu zlazu. Tabletky fe mi ale sposobuju neskutocne zapchy.

Xixxa

Zaujimavy clanok, ja mam autoimunitny zapal + hypotyreozu, ale dlhodobo kompenzovanu na substitucnej liecbe. Takze by to mohlo byt ok?

netreba

Prečo zrovna intolerancia? Hormóny štítnej žľazy stimulujú tvorbu červených krviniek, takže to pravdepodobne súvisí s poruchou štítnej žľazy. www.ncbi.nlm.nih.gov

celebrita facebooková

Potravinových vinníkov z intolerancie si vystopuješ aj sebapozorovaním. Po čom ťa často preženie, aj prdíš, bolí ťa brucho, prípadne sa dostaví neznesiteľná bolesť hlavy s vracaním? Pošleš to do prdele a máš po starosti. Ja to mám s mliečnym, mastným a s konzervantmi, tak som si upravila stravu podľa toho a mám pokoj... Môžeš ísť aj na test, samozrejme spôsobuje neliečená intolerancia problém so vstrebávaním. A samotná kopa intolerancií je tiež len symptómom iného problému. Napríklad premnožených parazitov. Alebo parazitických baktérií, a podobne. Ale to nevyriešiš. Lieky na parazity ti dnes už asi nikto nedá. Zázračné kúry z internetu nedostaneš pod 100 € za mesiac a mesiac brania nestačí. Upraviť stravu pomôže, podľa receptu starých materí proti parazitom cesnak, cibuľu, uhorky, mrkvu, chren, orechy, tekvicové jadrá, klinčeky, palinový čaj.......... potom ešte ožrať sa jak sviňa a do 15tich minút nato vypiť preháňadlo, vraj ich uvidíš v stolici, ako z teba odchádzajú, lebo keď sú opité, tak sa slabo držia na stenách čriev a hnačka po alkohole ich vypudí :):):) Ožieranie sa a pitie preháňadla opakovať každý deň. Skončiť s tým až vtedy, keď si už žiadne parazity v stolici nevidíš. Príjemnú zábavu :)