(podotykam, ze tento prispevok nieje o mne)
Taka úvaha... su dve rovnako krásne zeny, ibaze jedna je z nechutne bohatej rodiny a druhá z priemernej... bohata je sprosta falosna a namyslena ma pod fotkou 300 like a komentare typu " krasna, uzasna, nadherna". Priemerna je inteligentna uprimna a priatelska ma 30 like a ziadny komentar ..nieje preto pre druhych az taka zaujimava
otázka znie- preco sa ludia priklanaju k tej z bohatej rodiny, obdivuju ju uznavaju lichotia jej a tu priemernu spochybnuju alebo su ju ani nevsimaju?
Dalsi priklad- skareda zmalovana sprosta nána ktora sa rada odhaluje v hlave ma vzduchoprazdno a jej zivot je fotit sa denne pri kazdej prilezitosti o zrkadlo, vystudovala VŠ len tak tak alebo za financnej pomoci rodicov ktori chcu aby aspon nieco z ich dcerenky bolo..alebo za financnej pomoci postarsieho bohateho priatela, keby toto nemala nic by sama nikdy nedokazala... ma 1000 like a je silno obdivovana
Pekná inteligentna zena, ktora nepotrebuje byt dolezita, vazi si samu seba a nieco uz dokazala vlastnym usilim ma 20 like a ludia aj tak budu obdivovat tu skaredu, iba preto, ze ma vela sledovatelov a vela likeov...
Kde to zijeme? Vnimam to iba ja takto alebo nie? To sa naozaj krasa meria poctom like? O co su ti ludia nieco viac ako ostatni? Co si tym potrebuju dokazat... a co tí co im to komentuju a pchaju sa im do zadku...
Potom tie krasne zeny maju male sebavedomie ktore sposobi to, ze niesu same sebou..zhovaduju sa- retus, plastiky, makeup 2 hodiny sa fotia kvoli jednej sprostej fotke..no pritom verejne klamú!!!! a hlavne same seba....
A aj ti co tvrdia, ze im to je jedno...castokrat som sa stretla s tym, ze im to jedno nieje a vzdy sa priklonia k tomu stadu oviec
Preco je to tak?
A najdolezitejsia otazka znie- Su ti ludia skutocne tak velmi, velmi stastní ako sa prezentuju na socialnych sietach a naozaj maju tak uzasne a dokonale zivoty, ze im nic nechyba maju perfektnu rodinu, priatela, zivot, peniaze, psika, priatelov bla bla, ci je to iba maska s cielom byt obdivovany a s cielom zvysit si sebavedomie, hladkat si ego. Ako to vidite vy co si o tom myslite?