Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sila like-ov

Príspevok v téme: sila like-ov
kdetozijeme

(podotykam, ze tento prispevok nieje o mne)

Taka úvaha... su dve rovnako krásne zeny, ibaze jedna je z nechutne bohatej rodiny a druhá z priemernej... bohata je sprosta falosna a namyslena ma pod fotkou 300 like a komentare typu " krasna, uzasna, nadherna". Priemerna je inteligentna uprimna a priatelska ma 30 like a ziadny komentar ..nieje preto pre druhych az taka zaujimava

otázka znie- preco sa ludia priklanaju k tej z bohatej rodiny, obdivuju ju uznavaju lichotia jej a tu priemernu spochybnuju alebo su ju ani nevsimaju?

Dalsi priklad- skareda zmalovana sprosta nána ktora sa rada odhaluje v hlave ma vzduchoprazdno a jej zivot je fotit sa denne pri kazdej prilezitosti o zrkadlo, vystudovala VŠ len tak tak alebo za financnej pomoci rodicov ktori chcu aby aspon nieco z ich dcerenky bolo..alebo za financnej pomoci postarsieho bohateho priatela, keby toto nemala nic by sama nikdy nedokazala... ma 1000 like a je silno obdivovana
Pekná inteligentna zena, ktora nepotrebuje byt dolezita, vazi si samu seba a nieco uz dokazala vlastnym usilim ma 20 like a ludia aj tak budu obdivovat tu skaredu, iba preto, ze ma vela sledovatelov a vela likeov...

Kde to zijeme? Vnimam to iba ja takto alebo nie? To sa naozaj krasa meria poctom like? O co su ti ludia nieco viac ako ostatni? Co si tym potrebuju dokazat... a co tí co im to komentuju a pchaju sa im do zadku...

Potom tie krasne zeny maju male sebavedomie ktore sposobi to, ze niesu same sebou..zhovaduju sa- retus, plastiky, makeup 2 hodiny sa fotia kvoli jednej sprostej fotke..no pritom verejne klamú!!!! a hlavne same seba....

A aj ti co tvrdia, ze im to je jedno...castokrat som sa stretla s tym, ze im to jedno nieje a vzdy sa priklonia k tomu stadu oviec

Preco je to tak?
A najdolezitejsia otazka znie- Su ti ludia skutocne tak velmi, velmi stastní ako sa prezentuju na socialnych sietach a naozaj maju tak uzasne a dokonale zivoty, ze im nic nechyba maju perfektnu rodinu, priatela, zivot, peniaze, psika, priatelov bla bla, ci je to iba maska s cielom byt obdivovany a s cielom zvysit si sebavedomie, hladkat si ego. Ako to vidite vy co si o tom myslite?

..........................

kdetozijeme mas uplnu pravdu ale moja skusenost je ze ludia co to prehanaju s fotkami kazdeho detailu svojho zivota niesu stastny lebo tuzia po obdive ktory sa im v realite nedostava...

kdetozijeme

Tieto utoky - to je celkom presne reakcia slovakov ked sa to niekoho dotyka... moj prispevok je len taka vsuvka co som si dnes stihla vsimnut a zamysliet sa nad tym, lebo to ciha na mna/nas z kazdej strany. A uz tu podaktori agresivne analyzujete moj zivot... ja ale nezijem socialnymi sietami nezverejnujem fotky kazdej mojej aktivity ani sa nefotim o zrkadla ani nic podobne, taktiez tam nevisim nostop..zijem reany zivot...je to len jedna z mnoha veci ktorym nerozumiem..Ja sa pytam ci su ti ludia skutocne tak stastni ako sa prezentuju..
posledny prispevok je cisto utok osoby ktora pre tie like zije :) ..ohanas sa, ze zavidim... ale nie kazda kritika alebo kazdy vyjadreny nazor ktory sa niekomu nepaci je zavist...ja sice tvoj zivot nepoznam, ale z psychologickeho hladiska vidim, ze sa ta tento prispevok velmi dotkol a taki ludia maju iba jediny argument.. ze my normalni co sa nad tym pozastavia, pripadne nahlas zamyslia, iba zavidime...

Haluzatko1989

Tak najskvor bude mat ine spektrum priatelov, vacsinou take retardky co sa dennodenne fotia z kazdeho uhla, pri kazdej prilezitosti, maju v priateloch tak isto retardovanych ludi. Ale v kazdom pripade, ved to je jedno, kto ma kolko likeov. A este v dnesnej dobe, co je v kurze len kompletne prerobeny ksicht, umele kozy a vybielena rit. :D

kafe

to akože ty rozhoduješ o tom, čo sa má komu páčiť?? No a čo že sa väčšine páči tá bohatá. Za sprostú, falošnú a namyslenú ju považuješ iba TY, druhým sa môže javiť v pohode a normálna - preto ju aj majú radi.

Prosím ťa zobuď sa! Ži a nechaj žiť. Dopraj to tým babám, nech sú obdivované, proste mase ľudí sa to páči. No a čo! Ty si sa ale k tej mase pridala. UVEDOM SI TO! Je jedno, či tie baby miluješ alebo neznášaš, venuješ im toľko POZORNOSTI, tak ťa to serie, že im robíš reklamu, podporuješ ich. Baví ťa to? Tak ich podporuj, akože mne je to jedno. Len mi príde nenormálny tvoj postoj - že väčšine ľudí BY SA MALO PáČIŤ niečo iné. A najlepšie to, čo sa páči tebe.

To, či je niekto druhý šťastný nezistíš nikdy, aj keby si sa posrala. Máš sa starať v prvom rade o seba a pýtať sa, či si TY ŠŤASTNÁ a čo urobiť aby si bola. Takže dievča, máš pred sebou oveľa ťažšiu úlohu, ako p.xoviny čo si tu načrtla. Nad tým skús pouvažovať a prospeješ ľudstvu oveľa viac. Ale viem, že riešiť životy druhých je oveľa ľahšie ako ten svoj. Preto to nikdy neurobíš. Bodaj by som sa mýlila.

SabiN

Autorka témy naozaj by si si nemala robiť ťažkú hlavu z toho, koľko má kto likov na facebooku. Myslím, že týmto normálni ľudia nemerajú hodnoty človeka alebo inej ženy a ak áno, nestoja ti tí ľudia za to. Ten facebook je v dnešnej dobe tak preceňovaní a u mnohých ľudí sa nejako začína splietať s realitou.
holevka, trošku neprimeraná reakcia, čo s tým majú spoločné jej potomkovia? "Neželám ti nič zlé ani tvojim potomkom." ???
A myslím si, že je sloboda prejavu , tak si tu môže každý napísať, čo chce...aj keď niekedy sú to možno veci naozaj nepodstatné....

holevka

Ja mam neodbytny pocit, ze v hlave mas nakakake ty, inak by si sem nepisala takuto primitivnu likovu otazku.
Pozri sa okolo seba, nie do monitoru, pozri sa ako tazko ludia ziju a snazia sa vychovavat velakrat aj postihnute deti takmer bez penazi.
Co ked sa to stane napriklad aj tebe, krasnej, uzasnej a nedocenenej?
Toto je nechutna skaza sveta, akesi lajkovanie zaujima mladu zenu viac, ako bezny zivot. Nezelam ti samozrejme nic zle a uz vobec nie tvojim potomkom, ale aspon nepis taketo ubohe chobotiny.

prezývkaaaaaaa

milý autor témy lebo sme na Slovensku...tu ked sa nepcháš do riti tým čo niečo znamenajú a majú v hlave nasrané budeš čierna ovca... lebo žijeme v krajine s jeb... mentalitou... welcome to reality bratu