Mam taky problem som z priatelkou skoro 2 roky asi pred pol rokom mi povedala skym sa raz na chate ked bola opyta vyspala ,vtedy mala 16rokov a ja som ju este nepoznal , kazdy den myslim nato ako snov spal ako sa jej dotykal a vchazdal do nej a spravil sa so nej a taketo veci ,mam ro pred sebou a zabija ma to , nici ma predstava ze snov niekto nieco take robil ,mam pocit akoby ju vyuzil ked bola opyta ak by nebolo jeho bol by som jej jediny,pomozte.chcem vrarit čas
Priatelka spala predomnou z inym a mna to ničií
Čo bolo bolo... ende!
Chúďa? Bola "pripravená", nahá a bola ľahkou korisťou po toľkých pohároch vína.. Trvalo to nejakú minútu, viac ani nie.. Neospravedlňuje ju to, no je nemysliteľné aby také niečo plánovala, keď som tam s ňou. Proste sa to vymklo, chrapúň zostane chrapúňom, jeho neospravedlní ani alkohol, ale snáď si preto nerozbijem rodinu..
A chuda manzelka, vsak....boze, v tomto su vzdy dvaja.
Tiež som mal chvíľu podobné pocity, ale mám už pokročilý vek a rodinu a vyrovnal som sa zo situáciou. Tiež sa to stalo na chate a víno tieklo potokom.. Manželku mi pomiloval jej kolega! Stačila chvíľka. Nechal som ju nahú v izbe a keď som sa vrátil nebolo už čo riešiť.. moja už bola v najlepšom.. Dôležité je skutočne spoznať partnera a správne si usporiadať hodnotový rebríček.
Preto si hladam panica
Ja vsetko chapem ,ajja som spal z inou ,ja jej nic nevycitam proste ma to trapi asi ju az tak milujem ,chcem sa zbavit tej myslienky ze je ju niekto vydi nahu a dotyka sa jej
A ty si pred nou nespal s babami? A kedze ste vtedy neboli spolu tak tebe to moze byt jedno co ak by jej prekážalo ze ty si pred nou spal s babami? Zobud sa chlapce
dôležité je či sa ona cíti využitá alebo nie, ale asi nie, keď bez problémov spáva aj s tebou, asi si len majetnícky a štve ťa, že nie si jej prvý
Čo, nechapwm čo chceš od nas? Veď píšeš ako Maďarl