dobrý den,
mam taky problém. Zacnem od zaciatku. Vzdy som mala pravidelny menzes, na cas na 28 den.mam nieco po 20ke
na zaciatku maja som vybrala desat tabletiek norefisteronu na oddialenie kramov, preotze som bola pri mori.potom nasledne som hned o 4 dni po vysadeni dostala, normalne prebiehali, normalne trvali. potom v juni som dostala presne na den 28. odo dna poslednej menstruacie zase menzes.nasadila som si kvoli zdravotnym potiazom Profizym /vybraných 50 tabletiek/ pocas uzivania tychto tabletiek mi zacalo byt hrozne zle od zaludka, nazvracanie pocas celeho dna,aj hnacky som mala,ale ani raz som nevracala.
avšak počas tohto posledného cyklu som mala sex s partnerom styriktrat, na 12-12-14-15 den cyklu, cize asi bola ovulka,( bolo to presne v case kedy som brala tie mzerne tabletky, po ktorých mi bolo zle,a nasledne potom mi bolo zle od zaludka,a pripisovala som to teda tabletkam,,
,partner ejakuloval mimo mna,ale nepouzili sme kondom.bol vo mne, no vcas vytiahol penis.
teraz mam mat kramy, presne dnes, pobolieva ma strasne brucho( mam akoby PMS syndrom,co mavam vzdy),lenze včera sa mi akurát ukazalo nieco ako slaby ruzovo hnedy hlien, kvapky na gatiach,tak som spozornela, pachlo to akozacinajuca menstuácia / poznam uz ten pach a stavy pred krammami, aj vyrazky mam vtedy na tvari, vsetkoproste sedelo..cela stastna, ze som teda neni tehotna, som si dala vlozku a ibalgin ( mavam bolesti),no dala som si vlozku o 9 večer a doteraz na nej nemam nic, ani fliacik, ani kvaka krvi nicoho,!!!
nemozem a nechcem byt tehotna, teraz je to nepripustne, lebo mame s partnerom pauzu a nemozem si dovoliť mat s nim teraz deti.mame vaznu krizu
toto sa mi v zivote nestalo, prosím o radu,co to moze byt ? vzdy,ked sa mi takto ukaze menzes, tak automaticky sa mi hned spusti, normalne potom pride cervena krv a pod. no toto prvykrat sa mi stalo, co to je ????!!!
vzdy sa mi menzes rozbehol normalne, po týchto kvapkach prislo vela krvi,co sa deje ? nemam nikdy spinenie ani nic podobne, ani toto,co sa mi stalo,co sa deje so mnou?dakujem
znamenajú tieto priznaky tehotenstvo?porsim poradte
Dnes su uz testy take,ze sa moze urobit hocikedy.Nielen rano.
Ak chces vediet a nemas nervy cakat,chod kupit a urob si hned.
Stretnutie spermie s vajickom jej oplodnenie a putovanie vajcovodom do maternice a usadenie trva 14 d. Urob si zajtra test a budes vediet na com si
inak mne nikdy kramy nemeskavaju ani zo stresu, ani z liekov, ani zo zapalov, nikdy..a nikdy nemavam pred nimi takyto divny hlien a vytok..nikdy som nemala v zivote ! vzdy dosli presne a boli ukazkove.ako z knihy.ziadne toto..
starsne sa bojím, toto je uplne hrozne.co citim teraz.snad preboha pridu do večera normalne silne,ako vzdy..modlit sa mi jedine ostava.
a bolia ma krize a podbruesie,ale velmi az tak,ako na kramy, som sa zobudila na to rano. starsne ma to boli , az pichalo ma, ja citim toto tak sedem dni pred menzesom vzdy, ranne bolesti v podbrusku,a mam ich aj teraz....aj včera som mala,ked som videla to ruzove,na papieri,..tak som citila bolesti mierne.
preboha, ja asi umrem od nervov dovtedy...ze tyzden mam vydrzat , pre mna je nepredstavitelne vydrzať do zajtra rana !!
uhniezdovanie hmmm...po 11-13 dnoch od styku? to sa mi zdá akosi neskoro, nie ?ved to by uz dávno tam malo byt teda uhniezdene,ci ?preco to trva tak dlho ?
najhoršie je,že proste nič som necitila pri sexe, nic nezvycajne, nevytieklo zo mna nic partnerove, iba moje..ako vzdy..
on tvrdil,ze sa citil, ako cele roky, ze vzdy sa citi,kedy to nanho prichádza-( to viem uz aj ja, ved sme spolu boli roky a roky sexovali.takze vedela som,ze kedy to nanho ide a kedy naozaj ejakuloval), vzdy pekne ho vcasne aspon par sekund predtym vytiahol a ziadny problém nikdy.dokonca
teraz, ked sme sa milovali, tak som citila, ze sice ma na krajičku,ale nič a az ked vytiahol este som ho rukou musela dorobiť a az vtedy mal on orgazmus az po takej pol minute, vobec sme nesli nadoraz ..nechapem tomu,co sa teda potom mohlo stať.
on nemava take,ze vyleje sa z neho nieco,ked sexujeme, vzdy on ked ma orgazmus, tak vystriekne.to vieme obaja zaručene,a vie presne,kedy to nanho ide.
teraz sice bol tesne pri vrchole,ale vraj necitil nič. zaručuje mi vraj,ze nic sa nestalo, ze nech nestresujem
ale mata ma momentalne predejakulacna tekutina, ktora tam sitotne bola, (lenze nemala by obsahovat spermie kedze predtym partbner nebol,vzdy sme sa milovali iba raz do dna.)
Opravujem sa som preklepla sorry...
Kup si dnes TT test a zajtra rano si ho urob ( prvy ranny moc )
Moze sa jednat o uhniezdenie oplodneneho vajíčka to trva ca 14 dni ale nemusi a mozes to mat z tych tbl raz ti telo aj tak inak bude reagovať na tie lieky nie vzdy ako ty chces. Skus si dnes TT test a zaktra rano si to urob bez ohladu na to ci spinis alebo nie a keby aj test vysiel negatovny by som ho este raz urobila po týždni
no dnes je to presne 12 -13 ty den..preco?to nejako suvisi ?
Kolko dni mas od posledneho styku?
shayleen
musela som si dat norefisteron ( lenze po norefisterone BOLI DVE menstruacie/ ta tesne posunuta,a aj ta nasledna junova dalsia/, boli perfektne, ukazkove, ako vzdy, uplne v pohode normalne, akoby som nic ani nebrala,ziadny liek), a teraz TRETIA od douzivania je takato !!! mala som včera ruzovucky hlien akoby alebo co,ked som sa utrela po moceni,(toto je u mna vzdy zaciatok silneho krvacania),alebo prípadne hnedkaste kvapky krvi to je tiez znak prichadzajuceho menzesu, a vzdy do dvoch hodin sa to rozbehne naplno, krvácam ako sialena a teraz NIC !!! iba dbve kvapky na gatach hnedkaste slabo hnedkaste a ruzovy ppaierik po moceni...nic viac som nemala..ale pachlo to hnusne,ako zacinajuci menzes.citim ten pach..
ale teraz som upne vynervovana a vystresovana,co ak som tehotna !!a s hentým chlapom ! ktoreho uz ani nechcem..a mame pauzu ,vlastne rozchod som sa rozhodla....
ale nikdy sme nepouzivali kondomy, atk, nic, lebo on vravel,ze proste sa citi, a vzdy vcasne vytiahne,a nemali sme nikdy problém, cele 4 roky, nic a sexovali sme hocikedy, aj v case ovulky, sice je pravda, ze nie tak intenzivne ako teraz posledny mesiac v case ovulácie,ale sexovali sme.
jedine ze by mu daco uslo, pripadne ze by predejakulacna tekutina nieco obsahovala :((((((
asi sa zblaznim od strachu.
mozem si pripadne test spravit aj normalne ? teraz, ked """akoze spinim """?? hoci sa mi to zastavilo?
Nemyslím si ze by si bola tehotná ale ty si svoj cyklus jednofucho zbabrala s tymi liekmi a stresom. Radim urobit test budes viac vedieť a pre buducnost nezasahuj do cyklu pokial ho mas pravidelnú a ked ides na dovolenku k moru mozes si dat kalisok alebo ob