Máme krásny vzťah s krásnou výhliadkou. Sme spolu skoro 4 roky, ale ona je kvôli škole preč a za posledný rok sme sa videli len 9 dní. Chceme spolu ale po skole byť (2 roky ostávajú) Máte rady, ako to zvládať ďalej ?
Vzťah na diaľku
Skúste ísť spolu na dovolenku aspoň na 10 dní. Tam sa všetko ukáže
Chlape nebud naivka, davno ma niekoho narazeneho alebo len ta ma na skratenie casu, z toho nikdy nič nebude, vschop sa ukonči to a nedaj sa namotavať a najdi si nejaku co je blizko pri tebe.
Ty si myslíš ešte že budete spolu ? Sa zobuď, dávno tam niekoho má...
Je to školský rok, ale ani.vianoce ani iné prázdniny či sviatky to nezmenili pretože keď nie škola tak práca aby mohla existovať atď..,takže naozaj len to leto bude teraz a neviem čo ma čaká,..
To napadlo hned aj mna...zalezi kde ona je...ale vsetko sa da.Mne len nejde do hlavy tych 9dni.Za rok.Kde je leto a vianoce a sviatky???
Tak 9 dni v roku by som pochopila asi len v pripade ak by si napisal, ze je v Australii. 700km znamena, ze je celkom blizko v europe. neverim tomu, ze by bol problem raz do mesiaca tu dialku precestovat na predlzeny vikend. raz by si mohol ist ty, druhy raz ona. napr. takmer 700 km je aj BA-Berlin, letenky suod 50 eur a let trva hodinu a stvrt. Je pre mna uplne nepochopitelne, ze ste sa videli za rok iba 9 dni.
Aha...tak to je ozaj dialka.A co leto?Budete spolu?Využite ho najviac ako sa da.Tie pekne chvile vas nabiju energiou na neskor.Spomienky vas budu nabijat a drzat vas aby ste to zvladli nadalej.
Voláme si, skype..a sme od seba 700km
Ahoj hoax
9 dni za rok?To ako daleko ste od seba?
Vies,ked je to tak malinko, je tazko povedat ze ste spolu 4 roky.Akobfungujete pocas celeho roka?Volate spolu?Pisete?Predpokladam ze teraz ma priatelka volno tak sa ho snazte vyuzit tak,aby ste boli spolu co najviac.Da sa to.Aj taky vztah prezije.Len treba komunikovat.Riesit spolocne problemy.Nie spolocné ale spolocneA byt k sebe urimni a otvoreni.