Ahojte...pred mesiacom som sa odstahovala od byvaleho..neboli sme spolu dlho..vyse roka..zacali sme sa hadat...on hovoril svoje..ja svoje...mij byvaly je taky typ chlapa ze CHLAP...nikdy nebol typ makkusika..ze pride za mnou..pohladi ma..mala som na neho fakt nervy tak som sa zbalila a odisla..zhodou nahod som spoznalq chlapca..presny opak byvaleho...no posledny tyzden mam divne pocity..byvaly je hotovy..vypisuje mi...je mu luto ze som odisla...myslim ze neveril tomu z e to spravim..aj si ponadaval na mna...a teraz otazka..dat mu sancu este?? Rozum mi hovori ze nie..lebo tento novy muz je uplny opak..a vidim ze ma o mna zaujem..no srdce je totalne zmagorete :((( netusim co robit...mozno mi nikto neporadi...no potrebovala som sa vypisat...
Byvaly...dat mu sancu?
Zuuzzz> nie nedaj sancu byvalemu, skus novy vztah. nerozmyslaj a uzivaj si.
rozhodni sa ako chceš. Aj tak prípadné následky budeš znášať sama..
Odpúšťaš len sama sebe, nikdy nie druhým!
Dať šancu niekomu kto ,,sklamal,, je najväčšia odvaha a risk na svete ale kto neriskuje, tak predsa nič nemá, nič sa nenaučí, nič nepochopí....
Nikdy nevieš, že všetko sa bude diať len na čiernom, alebo bielom podklade...občas môžeš zazrieť aj farby ale musíš sa správne dívať. A občas aj tá čiernobiela zebra zožerie dúhu :D
keby mu das sancu o par dni bude taky isty ako predtym ver mi...daj sancu novemu chalanovi....
:-)
Treba len dobre tipovať. Ja som tipoval, že Wales vyhrá 3:1:-)
Zlakol sa ze ta straca.Preto ta chce späť. Ale moze sa stat ze mu das sancu a po par dnoch to bude ten isty co bol.Vrati sa to do starych kolaji.Uz ked si odisla a zatvorila dvere,mala si na to dovod.Neotvaraj ich znovu.Daj sancu tomu kto ti dava viac..Ale moze sa stat ze zaciatok je vzdy pekny a po case ti tiez zacne vadit.Porovnaj si zaciatky oboch.
vraj vyberať treba srdcom a používať pri tom rozum