Veľmi som prepadla anorexii, až keď mi zomrela kamoška na tú istú vec, som si uvedomila, že je to vážne..... Hneď som sa išla napchať, no prišlo mi iba zle, a vracala som.... Rodičia sa o mňa nezaujímajú a ja rozmýšľam, že to nemusí dopadnúť dobre... Vôbec mi nejde jesť a každým dňom viac a viac chudnem.... Mám 12 rokov a 30 kg
Pomoc!
pokus sa vyhladat odbornu pomoc a chod k babke aby sa aspon ona o teba zaujimala a trosku ti pomohla s tvojou situaciou
Odsťahuj sa na čas k babke, potom sa o teba rodičia isto začnú viac zaujímať.
Ahoj, ja som bola na polrocnom lieceni v Bratislave, cela liecba spociva v pravidelnom rezime, kazde dve hodiny jest, troska cvicit, psychoterapie, plavanie, diskusie, spoznala som tam mnoho skvelych ludi a ludom co trpia poruchami prijmu potravy a citia sa v tom sami by som toto liecenie len odporucila. Ak je tvoje BMI uz velmi nizke, vyhladaj psychologa a ten ti poradi ako dalej, ci uz vyhladat psychiatra alebo to mozno zvladnes aj bez hospitalizacie. Sklznutie od anorexie do bulimie a naopak je caste. A je to zacarovany kruh z ktoreho musis von. Pre svoje zdravie a hlavne pre seba a svoju buducnost. Ak by si sa chcela na cokolvek spytat ohladom hospitalizacie kludne napis. S pozdravom Bambi
Joj, ale si ma videsila s názvom témy.
Daj si aspoň jogurt, čaj, kávu, čokoládu alebo jablko. Ja si občas urobím vodu s medom a citronom a zdvihne mi chuť. Acidko z obchodu je tiež fajn.
jesť nasilu je ťažké a možno to aj tak pôjde von...je niekto v tvojom okolí pri kom sa cítiš fajn a mohla by si niečo chrumkať počas rozhovorov s ním?
najlepšie by bolo naozaj o tom, čo ťa trápi a čo sa deje povedať rodičom a ísť za lekárom, začať to riešiť,čo najskôr. Ver mi, odborníci ti vedia pomôcť ;)
Ahoj, s rodičmi je to niekedy naozaj ťažké. Ale skús im čo najskôr povedať priamo čo ťa trápi, že neješ a nech ťa vezmú k lekárovi. Alebo sa zdôveriť inému dospelému, ktorému dôveruješ...
akoze sa rodicia o teba nezaujimaju?
meninka 1 Skúšala som všetko, aj banán po malých kúskoch, no len jeen som zjedla...
Daj si banan, ovocny dzus a pomaly skusaj od zaciatku s polievkou.