Ahoojte, rozhodla som sa poprečítaní viacerých kníh, článkov o liečebných účinkoch hladovky o jej držanie a to konkrétne 21 dní. Viem, že tu určite budú takí čo to odsudzujú ale dúfam že sa tu nájdu aj takí ktorí majú s hladovkou už svoje skúsenosti. Od zajtra začínam, chcela by som sem pomaly pridávať ako mi to ide a čo sa deje v organizme, teda ak vás to zaujíma a sami zvažujete o hladovke.
Hladovka - 21 dní
držím palčeky, len si neublíž. Ja sama mám miernu nadváhu a nikdy som nenašla odvahu ani len na "diétu" nie to ešte na hladovku. Na zahraničných kanáloch pozeráme takú reality show, kde zavedú dvoch ľudí do prírody/muž+žena/ a musia tam vydržať tuším presne 21 dní. Môžu jesť, čo si chytia v prírode. Vždy na konci každého dielu ukazujú, ako sa zmenili: telo samotné, koľko presne schudli a ako sa zmenili aj psychicky. Bolo by fajn, keby si nás každý týždeň informovalaako sa máš a bolo by seriozne, keby si napísla koľko dnes vážiš /to akože na začiatku procesu/. Mocmoc držím palčeky, ale nepreháňaj to, papaj aspoň niečo, naše črevá sú tak nastavené, že treba aspoň " niečo" prehnať cez tráviaci trakt.
Vďaka pomocnica za tvoj úprimný názor, aj taký si vážim..áno študujem na vysokej takže teraz mám viac-menej prázdniny a naschvál som si to aj tak pripravila aby som tieto najbližšie dni nemusela veľa fyzicky pracovať - keďže nebudem asi vládať nič robiť...aspoň konečne rozlúsknem túto kontroverznú tému - či naozaj pomáha alebo naopak...
ahoj,no tak to si teda silná,ja by som to nevydržala,ale skúsiť by som to chcela...len tá moja slabá vôľa
No asi patrím k tým, čo si myslia, že to nie je dobrý nápad. Chceš si ublížiť? 21 dní? Keď cez prázdniny skolabuješ tak neviem neviem. Prečo ju chceš držať? No ako keď jeden deň proste na prečistenie organizmu, že piješ iba vodu a tak, tak no OK, ale takto?? Pridávať sem môžeš ako sa ti darí, aj ma to zaujíma, že koľko také telo vydrží.:/
Koľko máš rokov? Čo si o nej čítala?
No, asi ťa neprehovorím, aby si ju nedržala, držím ti prsty aby si z toho vyviazla taká zdravá ako sa len dá. Nebudeš mať určite energiu a telo bude veľmi vyčerpané... Chodíš do práce?
No teraz tu asi budeš mať takých, ktorý s tým budú mať kopec skúseností a budú ťa povzbudzovať, pretože im to pomohlo ... Ale budú tu asi aj takí, čo ti povedia(napíšu) niečo také ako ja, ale skôr nejako krajšie zaobalené.
Veľa zdravia!