Viete mi poradit co sa to deje?

Príspevok v téme: Viete mi poradit co sa to deje?
Nechapemtomu

Ahojte,
Moj problem spociva v tom ze uz rok beriem AD welbutrin - vsetko fungovalo ako ma, mala som aj zle obdobia aj lepsie ako asi kazdy kto berie lieky. Problem nastal teraz a neviem preco, moja lekarka si mysli uz o mne ze som hypochonder. Strasne som unavena, casto a neviem s tym nic robit...tak prespim velmi vela casu. Pracu momentalne nemam. Chytaju ma rozne nalady ako frustracia zo zivota, melancholia, smutok ale v takej divnej podobe.Svoj zivot uz zavrhujem a pokladam to len za akysi zacarovany kruh. Pritom pred nedavnom som bola motivovovana a mala som ciele. (Co aj sa mi crta ze odchadzam z domu v septembri - do zahranicia za pracou). Ja som bola vzy pozitivna a dobre naladena len teraz je to akysi splin alebo neviem jak to nazvat. Mozno ze je to z nic nerobenia a z toho ze nemam skoro ziaden program cez den. Som ochotna to zmenig..len nech sa necitim uz takto, jak zbity pes. Ked mi je fajn tak aj cvicim a som s priatelmi. Len teraz ma nebavi ani to....nenaplnuje jak predtym pritom viem ze cvicenie ma stale robilo stastnou.
Vedeli by ste mi poradit jak toto prekonat ??? Co mam zmenit, spravit aby sa to otocilo???
Mozu lieky stratit ucinok? Lebo toto AD je vraj dlhodobe...Fakt je to u neunosne a chcem zacat zit.

Za kazdu radu pekne dakujem

Ninik.kobrik

Skus zmenit AD mozno to pomoze.kazdopadne sa porad s lekarom,lebo pri vysadzani mozu nastat neziaduce ucinky atd...

meninka 1

Ahoj, mne pomahaju prechadzky, kava a mozno aj tabletky. Tiez mam psychicke problemy a neviem co s tym. Dopraj si slnecne luce, vit. D.

Jamic

Ja sa citim presne presne tak isto ako pises, ako v zacarovanom kruhu a tiez neviem ako z toho von...a neberiem ani AD. Su to hrozne pocity, citim sa paralyzovane, neschopna nic robit a pred casom bolo vsetko fajn