Zakal sklovca, krcna chrbtica

Príspevok v téme: Zakal sklovca, krcna chrbtica
D112

Ahoj pred ocmai mi zaclai lietat rozne pavucinky doktorka mi povedala ze to je zakal sklovca chcem sa ale spytat ci to moze byt sposobene problemom s krcnou chrbticou. Okrme toho mavaj aj dost viditelne zilky alebo ma boli nad ocami tak sa cchem spytat ci ste sa s tym nestretli ze mate problem s krcnou a aj tie pavucinky pred ocami.
Dakujem

Kokkin

Ahoj aj ja mam zakal sklovca a problemy s krcnou chrbticou,k tomu vidim zrnito.Vacsinou to ma nieco spolocne aj s krcnou chrbticou ale netusim ako to liecit okrem lejzrovej operacie.Mas aj hucanie alebo piskanie v usiach ? Ak ano tak to sposobuje krcna.

Kokkin

Ahoj aj ja mam zakal sklovca a problemy s krcnou chrbticou,k tomu vidim zrnito.Vacsinou to ma nieco spolocne aj s krcnou chrbticou ale netusim ako to liecit okrem lejzrovej operacie.Mas aj hucanie alebo piskanie v usiach ? Ak ano tak to sposobuje krcna.

mascha

videla som na nemeckom kanáli prípad muža,ktorý mal problémy s očami, na očnom nič nezistili,problémy neustupovali, ďalším vyšetrením mu zistili tumor v hlave,keď ho operovali videli,že to je pásomnica...
mohli by ti pomôcť kvapky koloidné striebro...