Nedokážem si zdvihnúť sebavedomie, lebo sa nedokážem mať rada. Necením si samú seba, neverím si. Nepresadzujem svoje názory, lebo v ničom aj tak nemám pravdu. Som tu úplne zbytočne, skôr na obtiaž. Už ma nebaví takto žiť.
ako zdvihnúť sebavedomie, keď ako človek nestojím za nič?
Toto nie je na pomoc na dialku. Mala by si porozmýšľať PREČO citis to co citis? Ani nie mysľou, neporozmyslat ale precitit si to hlboko do minulosti. Mas zjavne resvedcenia ktore vobec nie si tvoje. Pouvazuj KTO ti ich dal do hlavy a preco sa s nimi stotoznujes? Toto je tak komplexna tema, a ty si jedina, ktora to moze zmenit. Ja ta vidim ako prekrasnu bozsku bytost plnu lasky, ale ty to bozstvo a lasku musis najst v sebe.
poslo to ego do prdele, co ti hovori ze si na nic, ked ho nebudeš pocuvat,prestane ti to podsúvať .
Pre zaciatok k tej uvahe od koho povhadzaju tie myslienky a prevo im veris si zacni na sebe vsimat nieco co sa ti páči. Staci jednu vec. A zakazdym sa za to ocen. Pozri je tolko ludi co nemaju ruky, nohy, nevidia, nepočujú, dakuj za to co mas, co funguje, postupne toho bude stale viac. Najdi si nieco co ta bavi robit, bud si kresli, alebo spievaj alebo hocico. Tancuj akoby sa nikto nepozeral, rob si zo seba srandu. Neber sa tak vazne.
Prpste sa prestan lutovat a niekde zacni. Staci jeden maly krok a ppstupne pridu dalsie same od seba. Drzim palce
Ja ta mam rada
To iste bolo aj u mna, kym som nezacala chodit viac von a videla ze sa pacim ludom, sebavedomie sa zvysilo