(vopred sa ospravedlnujem ked sa prekliknem,pisem to na mobile)
Dobry den! Mam 13 a velmi ma trapi moja medzera medzi zubami. Nikto sa mi za to neposmieva a skoro nikto si to nieako nevsima. Ale mne to vadi. Nemozem sa usmievatna fotkach a podobne. Je mi to neprijemne a necitim sa tak dobre. Rodicia mi povedali ,ze budem mat strpjcek ,ale ja neviem ako to bude vyzerat. A pocula som aj o "neviditelnom" strojceku a podobne. Prosim ked mate nieake rady apd. ako napriklad co najskor vyrovnat zuby apd. tak mi to prosim napiste.
Medzera medzi zubami
Cauko :) Tiez som mala take zuby a v 14 mi dali rodicia strojcek. Mala som ho rok a pol a teraz su pekne rovne a pri sebe :) Na strojcek si rychlo zvyknes a potom naozaj nikto nebude riesit, ci je vidno alebo nie. Je to uplne normalna a bezna vec :) Brat ma 18 a tiez este beha so strojcekom:)
Podla mna prave kvoli tej diere si nenajdes kamoša...hm hm
Keď sa ti za to neposmievajú, tak je dobre. Keď sa však necítiš s medzerou dobre, tak si normálne daj strojček. Nemusí byť ani neviditeľný. Či sa ti bude alebo nebude hodiť, to je jedno. Určite ho nebudeš mať do konca života! Potom keď ti ho dajú dole tak budeš mať krásne zuby a budeš sa môcť usmievať ako sa ti zapáči. :D
Nie každému sa hodí, ale no ani nejde o tom, že by sa nehodil ale o to, že ostatní a ani ten daný človek na tento zmenený výzor nie je zvyknutý! Ale zvyknúť sa dá na všetko, jednoducho sa z tým naučíš na chvíľu žiť.
Čím skôr si ho dáš(ak máš všetky zuby už trvalé) tak tým lepšie. Teraz keď máš 13 tak je to ideálny vek podľa mňa, lebo v tvojom veku má strojček skoro každý! Keď by si mala 20 a chcela si dať strojček, tak to je podľa mňa trochu neskoro.
Ale medzera medzi zubami nie je nič hrozné, veď napr.Georgia May Jagger sa tým preslávila. Aj Madonna má medzeru medzi zubami a dáva si na nich aj čudné doplnky... :o