depresia z výpovede v práci

Príspevok v téme: depresia z výpovede v práci
martinka7777

ahojte... zacnem tym ze od januara som konecne po roku ziskala velmi dobre pracovne miesto..sefka ktora tam bola vtedy bola skvela chapava proste uzasna zena ktora mi dala skvele miesto v jednej firme..velmi som sa tesila vazila som si pracu mala som vybornu dochadzku ulohy som plnila tak ako som mala.. v maji vsak uz odisla na matersku a dostali sme tam staru zatrpknutu zensku na jej miesto ktora ma neznasala.. vobec ma neodzdravila ked som ju pozdravila rano kritizovala ma aj ked ostatny vo firme ma mali radi a tiez ju nemuseli...tento tyzden si tato nova sefka vydobila svoje vraj som vo firme nadbytocna a tak som dostala vypoved... kedze som chora a mam zavaznu diagnozu (epilepsia) velmi tazko sa mi hlada praca a teraz som uplne na dne... od vypovede len placem a som totalne hotova neviem ako dlho bude trvat hladanie noveho miesta a bojim sa o svoju buducnost... nechapem ako mozu mat take zatrpknute svine take stastie nepresvedcilo ju ani to ze som ju prosila aby ma tam nechali ze sa mi tazko pri mojej diagnoze hlada praca..proste je to zena bez srdca... ona si nevie predstavit ake tazke to mi co niesme zdravy v zivote mame.... kde v zivote je spravodlivost?? lebo ja uz ani nemam chut zit... dakujem za podporu :(

helpman

Zalezi ako ti dala a aku vypoved. Ta sa da aj sudne napadnut a uznat za neplatnu. Navyse dnes su uz sudy viac na strane zamestnanca v takychto pripadoch (to viem priamo od jedneho pravnika). A ked aj este dokazes bossing od nej na tvoju osobu pocas pracovneho pometu, a mas vyhrane na plnej ciare.

Bohuzial, ale ludia su pokakani. Prepustia ich a oni len sklopia hlavu a vyplacu sa. No urcite by som ju prosil s placom. Pekne by som jej povedal, ze sa uvidime na sude a tak by sa jej len gulali oci.

martinka7777

ahoj milka je mi luto ze si mala operaciu chrbtice a nemas pracu no budem ti moc drzat palce aby si si nasla vhodne miesto :) nejde len o to ze ked je clovek doma je to na porazku ale o to ze ludia ako ja si velmi tazko hladaju miesto.. bola som naozaj velmi stastna v mojjej firme ze mam konecne aspon normalny plat konecne si clovek moze aj nieco dopriat kupit potesit sa a nie len zivorit a ze niesom na brigady dohody za 140 eur a pol.uvazky ...a pride jedna zla zenska co nevie ake tazke to mam a len tak ma vyhodi...keby som jej nieco spravila nepoviem ale nic len ma nemusela nezdravila a nechapem preco... ulohy som plnila tak ako som mala... ach kde je len na svete spravodlivost... dufam ze sa to tej zenskej vrati.. niesom zla ale ona nevie ake to je byt v zufalej situacii aku mam... ma peniaze aj zdravie... a k ludom sa chova ako k handram...

milka77

ahoj Martinka ja to mam tak nejak podobne prišla som o miesto pretože som po operacii chrbtice a nemôžem sa zaťažovať predtým som mala fyzicky náročnú prácu ale zvládala som ju nevadí mi makať. Poviem ti že ma to už doma pekne ubíja a po takomto zákroku si aj tažšie nájdem miesto jedine niekde kde sa nebudem zaťažovať ale napríklad dobré fleky v administratíve kde sa fyzicky nenamakáš sú dávno obsadené... tiež bývam častokrát zúfala :( je to nespravodlivé že prácu nemá ten kto ju najviac potrebuje