Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Dotyky-neprijemne...

Príspevok v téme: Dotyky-neprijemne...
Sofiii

Ahojte...mam 17 rokov zachvilu 18..som panna....pred nedavnom som sa zoznamila s jednym chlapcom..na pokeci..potom sme sa stretli..boli sme sa zoparkrat prejst po meste...no a potom sme sli na opekacku do lesa..no a tam po tej opekacke sme sa zacali bozkavat(predtym som sa este nebozkavala a ani nic so ziadnym chlapcom)..zacal sa ma aj dotykat..mojich noh, ruk, brucha a potom mi zacak stlacat prsia a zadok a bozkavat krk co mi uz bolo strasne prestraasne neprijemne..bolo mi to uz neprijemne od zaciatku...ale toto sa uz nedalo vydrzat..potom ked mi chcel dat dole podprsenku tak som povedala ze nabuduce...no a sex sme tiez nemali lebo som vtedy mala menstruaciu za co som bola vtedy vdacna lebo absolutne som netuzila pokracovat...sem tam, ked sa ma dotykal sa mi rozbusilo srdce a citila som trosku vzrusenie ale viac mi to bolo neprijemne ako prijemne...preco to je tak? Moze to byt preto ze ma ten chalan nepritahuje? Tvar ma peknu ale je velmi chudy a ked ho obijmem tak mam pocit ze obijmam kostru nie muza....rozmyslala som ze mozno to bude aj tym ze nenavidim svoje telo..mam bulimiu...mozno mam trochu pocit ze si moje telo taketo neznosti nezasluzi...co mam robit? Od toho dna co sme boli opekat hp ignorujem..on mi stale vypisuje ale ja ho tak trochu nenavidim za to ze sa ma dotykal....ale uvedomujem si ze mi nic zle nespravil a je to krute co mu robim....

adr1a.

Sofi. Ty mas pravo povedat stop kedykolvek. Ale zas to nenechavaj zbytocne zajst prilis daleko lebo ak je chlap prilis roztuzeny vzruseny vyhecovany vtedy sa uz tazko brzdi. Takze nabuduce to nenechaj zajst zbytocne dalej. Lebo nemusi to skoncit OK ako teraz a mohlo by dojst k znasilneniu ai.
Dalej. Potrebujes viac casu k zblizeniu s muzom, a samozrejme aj vacsiu lasku uctu najskor sama k sebe. Urcite vies ze u teba je to psych.problem.
Vsetko je len v tebe a v tvojej hlave. Potrebujes proste viac cas, zmenu myslenia, vacsiu doveru istotu ai ohladne partnera. Ale zas ked pride u teba k laske zamilovanosti, vtedy to pojde aj same)

netreba

Filip má pravdu, ale môže to byť aj mladý neskúsený chalan, ktorý si takéto signály nevšíma. Pokým ty sama nebudeš mať zdravý vzťah so svojím telom, tak ver, že žiadneho chlapca si k svojmu telu nepripustíš.

krtecek

Dievča moje, také decko robí také veci?! Byť tvojou matkou, ťa zavrem do izby! A čo? Tebe dal dole podprsenku chlap? To je nejaky teploš. To sa ako da, to by ma inak zaujimalo...

Filip TT

Sofia, máš pekný nick, po grécky to znamená múdrosť. Takže Sofia, v takýchto veciach musíš postupovať žensky múdro.

Tak za prvé - opekačka bol priehľadný pokus dostať ťa na opustené miesto. Na také miesta nechoď s chlapcom, ktorého poznáš chvíľu z internetu. Je v podstate isté na čo tam máte ísť, čo bude na programe.

Jeho vôbec nemuselo zastaviť to, že si mu povedala, že máš menštruáciu.

Pozri, na tebe muselo byť vidno, že je ti to nepríjemné, určite si bola v kŕči, stiahnutá, uhýbala si, dávala si medzi vás ruku, vyplašene si pozerala a podobne. Jemu to muselo byť zrejmé že nie si v pohode, ale všetky tieto signály ignoroval.

Vieš, keď je to naozaj z lásky a romantika, tak sú pri tom úsmevy, pohľady do očí, nežné bozky, pohladenia a VYZNANIA. Partner sa stará o to aby sa partnerka cítila príjemne a uvoľnene. Sleduje to, môže sa na to aj opýtať. Zvlášť keď sú spolu prvé razy.

Tiež si myslím, že sex patrí do manželstva. Hlavne preto, lebo sa tým plodia deti. Si pripravená na takú vec, že by si zostala tehotná s týmto chlapcom? Je pripravený on na to?

Tiež počas chodenia má zbližovanie svoje etapy, trvá určitý čas, tá dôvera a odovzdanosť sa nevybuduje za jeden večer v lese...

Sofiii

Vodnik...ja sice mam bulimiu ale podvyzivena nie som..bulimia a anorexia nie su to iste...mam 49 kg a meriam 161 kg...normalna vaha...:)

aloveu

Tak mu to prepáč a neignoruj ho. Povedz mu pravdu, že to bolo nepríjemné, a že dotyky nechceš. Aby si sa mu dokázala odovzdať, tak sa do neho musíš zamilovať. Potom budeš túžiť po dotykoch, uvidíš ;)
Ale keď ho nemiluješ, tak mu nedovoľ dotýkať sa Ťa, lebo potom ho budeš nenávidieť, presne tak, ako teraz.