neviem si to vysvetlit

Príspevok v téme: neviem si to vysvetlit
meninka 1

Dobry vecer, totiz uzivala som lieky na schizofreniu a bolo mi z nich hrozne, teraz mam injekcie a citim sa tiez zle, nie som v pohode, ja si myslim ze schizofreniu nemam aj ked mam myslienky ake mam, kde sa da zistit, ze som naozaj chora. Vobec sa mi nechce nic robit, velmi som sa zmenila odkedy chodim k lekarovi. Realita mi trosku unika v komunikacii, moze to byt normalne?
Priberam a stazujem sa rodine, na nete podobny problem som nenasla. Musim podotknut ze brigadujem aj ked musim vynalozit viac usilia. Ak lezim citim sa fajn.
Prosim co si o tom myslite? D))

meninka 1

Ja nefungujem normalne a obdivujem normalnych ludi, obdivujem jednoduche veci ako usmev, oblecenie, rozhovor. O sebe som niekedy pochybovala ale moj stav je otazny.

aloveu

Keď si pod pojmom predstavíš tmu, tak to nie je úplne mimo. A keď po večeroch pozeráš TV, tak myslím, že si to môžeš takto spojiť. Alebo keď sa vždy večer s niekým lúčiš :)
To môže byť aj zo psychickej únavy, alebo z nejakých liekov, ktoré spôsobujú zoslabenie sústredenosti.

meninka 1

Napr. Slovo vecer mi predstavuje lucenie, tmu alebo tv ale moje spravanie je viac detske ako dospelacke... Nemam stabilnu mysel...

aloveu

Napíšeš, prosím, viac podrobností o Tvojom myslení a reagovaní na situácie a Tvoje stavy?
Síce Ti možno aj tak nepomôžem, ale podľa toho, čo tu píšeš, to vyzerá tak, že nemáš schizofréniu, ani nijaké poruchy myslenia.
Ale tak neviem, prečo sa tak cítiš. Keď Ti uniká realita v komunikácii, tak to nie je celkom v pohode, ale môžu byť aj iné príčiny. A radšej sa pozri na tie vedľajšie účinky liekov, ktoré si užívala, možno sa tam píše o nejakých týchto veciach.