S priatelom som 6 rokov ale po 3 rokoch som zistila ze ma sexzoznamku na amateri.sk a dohadoval sa tam s nejakou na byt ale potom povedal ze tam nebol...ver never hej a dost mi to ublizilo bo aj pradlo si davam aby som ho potesila aj neviem co a j povedal ze sex so mnou je naj bud je to totalny klamar alebo ja som cista naivka opat sme sa dali dokopy a teraz sme spolu 6 rokov ale opat som prisla na to ze ma dalsiu zoznamku badoo a to ked som mu povedala tak povedal ze sa neprihlasi bo sa boji ze mu to vratim a odisiel po 3 dnoch sa prihlasil a mal tam vela zien s ktorymi si pisal ale to uz bolo jedno ani neviem ci mi niekto na toto odpise ale bola by som rada aj ked to bude ze som totalna krava, sme spolu ale chcem sa od neho odstahovat a myslim ze chyba je v tom ze nikomu inemu somm nedavala sancu, byvame stale spolu ale viem ze ked tam nie je dovera nema to vyznam, najhorsie je to ze ho lubim ale nemozem byt s nim bo viem ze takto byt nemalo....
Podvádza/nepodvádza
ja som raz namatkovo mojmu "byvalemu" prezrela historiu v notebooku a nestacila som sa divit, topprivaty.sk cajocky a ine stranky s erotickou inzerciuo.. skoro som sa dogrcala, ale hlavne zo seba ze ako som mu verila