Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zanedbaná starostlivosť?

Príspevok v téme: zanedbaná starostlivosť?
sky29

Prosím o radu.od 1.marca som na PN.Strpli mi nohy nevedela som udržat rovnováhu a mala som silné bolesti v krížovej oblasti.Diagnostikovali mi jednu herniu disku,protruziu disku,kostné výrastky kontaktom na koreň L5 ale s tým že to ešte nieje na operáciu.Chodila som ku neurologičke (10 injekcii Movalis,Millgamma N obstreky ),chvíľku to bolo dobré.Absolvovala som rehabilitáciu-od suchého tepla mi začali ešte viac bolieť nohy.Mám vypísané lieky:Millgamma N,Dorsiflex,Dexadol 25 mg)bolesti pretrvávajú dodnes.Snažím si to rozcvičiť,ponaťahovať,naťierať ale mi už dosli nápady.Nechcem stále len lieky brať mám len 29 rokov.Ku neurologičke mám isť len v novembri.Moja obvodná doktorka(minulý rok mi nato dala 20 Almiral injekcii a pustila ma do roboty) zavolala ma pred komisiou s tým žeto to odmietam operovať sice nikde nemám napisané že by som mala absolvovať.Takže z tochto posúdili že s týmto byť na PN ke už nemôžem a m´m podať výpoveď.Do roboty nevládzem robíme na 12-ky s ťažkými bremenami .neviem čo by som mala robiť.

sky290

Áno. To robím každý deň ale je to len dočasné riešenie tak isto ako Flector gél a Elmetacin sprej.Bolesti vracajú.Nikam ďalej ma neposielajú a podla mna operácia má byť posledná možnosť.