Prosím o radu.od 1.marca som na PN.Strpli mi nohy nevedela som udržat rovnováhu a mala som silné bolesti v krížovej oblasti.Diagnostikovali mi jednu herniu disku,protruziu disku,kostné výrastky kontaktom na koreň L5 ale s tým že to ešte nieje na operáciu.Chodila som ku neurologičke (10 injekcii Movalis,Millgamma N obstreky ),chvíľku to bolo dobré.Absolvovala som rehabilitáciu-od suchého tepla mi začali ešte viac bolieť nohy.Mám vypísané lieky:Millgamma N,Dorsiflex,Dexadol 25 mg)bolesti pretrvávajú dodnes.Snažím si to rozcvičiť,ponaťahovať,naťierať ale mi už dosli nápady.Nechcem stále len lieky brať mám len 29 rokov.Ku neurologičke mám isť len v novembri.Moja obvodná doktorka(minulý rok mi nato dala 20 Almiral injekcii a pustila ma do roboty) zavolala ma pred komisiou s tým žeto to odmietam operovať sice nikde nemám napisané že by som mala absolvovať.Takže z tochto posúdili že s týmto byť na PN ke už nemôžem a m´m podať výpoveď.Do roboty nevládzem robíme na 12-ky s ťažkými bremenami .neviem čo by som mala robiť.
zanedbaná starostlivosť?
Skúsiliu ste kryokomoru? Liečba chladom.
Áno. To robím každý deň ale je to len dočasné riešenie tak isto ako Flector gél a Elmetacin sprej.Bolesti vracajú.Nikam ďalej ma neposielajú a podla mna operácia má byť posledná možnosť.
chlad ti treba :)
A skúšala si aj ľadové obklady, alebo studenú sprchu nôh? Skús :)