Nepriaznivý vplyv antikoncepcie

Príspevok v téme: Nepriaznivý vplyv antikoncepcie
Simuš

Ahojte ľudia, chcela by som sa spýtať či niekto náhodou nemá podobnú skúsenosť ako ja. Mala som zmenený už druhý druh HAK . Po zhruba pol roku užívania sa so mnou začínajú diať čudné veci :D ..divné psychické stavy, točenie hlavy, búšenie srdca, nestály tlak, návaly tepla ( horúčavy nad 30 sú pre mňa horor), zhoršil sa mi zrak. Niekedy ani nedokážem vstať z postele, taká som unavená. Myslela som, že som v strese zo skúškového, ale to som úspešne dala a problémy sa nevytratili. Predvčerom som bola u gynekologičky a tá mi tvrdila, že s ničím podobným sa nestretla. Už mám niekedy pocit, že som hodná na psychiatriu...Za každú radu a názor ďakujem :)

prezyvka...

a antikoncepcia tiez sposobuje ze strasne vela parov potom nemoze mat deti alebo ma problemy s otehotnenim...hormony su svinstvo..

ja888

Antikoncepcia je fakt dost velke svinstvo a ano mozes to mat z nej. Staci si precitat nejake vevi na nete, to ze sa tvoja dr s tym nestretla este neznamena ze to nie je z nej. Mnoho zien si to ani nespoji a neoznami dr ze podozrieva antiku. Ja som mala tiez dost problemov s antikou a ako hovorim na nete najdes dnes uz dost dovodov preco to nebrat ak chces ostat zdrava.
Prave dnes som sa docitala ze antikoncepcia moze prispiet k neabsorbcii b12. A to je samozrejme len jedna vec.
Na to aby zeny spali s muzmi sa nemusia obetovavat, teda svohe zdravie. ...

barborka72

antikoncepcia je svinstvo hormony ktore do seba baby dobrovolne tlacia.. ja som ju nikdy nebrala ani brat nebudem... aj kamoska mala navaly tepla z nej zmeny nalad bolesti hlavy a pribrala 10kg..

aloveu

To podľa mňa nie je z antikoncepcie, to je niečím iným... Možno je to stresom. A je jedno, že je po skúške. Stres môžeš mať aj z nedostatku vitamínov a minerálov, z nedostatku spánku, z negatívnych myšlienok, alebo to máš priamo z toho.