Operacia prepazky, cysty - skusenosti ???

Príspevok v téme: Operacia prepazky, cysty - skusenosti ???
operacia_xxx

Ahojte zaujimali by ma vase skusenosti s tymto typom operacie. Ci dlho sa budem zotavovat, ako dlho to bude boliet, vi budem mat modriny vyrazne opuchy. Chystam sa ochvilku na operaciu prepazky, cysty v dutinach a operacia dolnych musli. Doktor mi to len tak narychlo vysvetlil ale absolutne neviem do coho idem.
A ako sa da dychat potom ????Mam strach ze sa zadusim ked nebudem vediet dychat nosom, iba ustami :-( :-(
Dakujem

niki2222

ahoj, moja mamina to absolvovala tusim rok a pol dozadu..

ak nezabudnem, vecer sa jej na to popytam a dam vediet.. no nieco napisem uz teraz

moja mamina je strasny poserko (ako ja) a vsetkeho sa boji a vsetko ju boli.. no cuduj sa ale ona to zvladla uplne v pohode, vobec to nebolo take strasne a mam pocit ze ani potom sa nejak nestazovala na nejake veeelke bolesti...takze urcite to zvladnes v pohodicke :)

viem ze potom si par tyzdnov striekala do nosa morsku sol ale jej vyberali cystu neviem ci aj s prepazkou daco robili ale zistim to snad nezabudnem

drzim palce

operacia_xxx

Ja som uz objednana na operaciu, buduci tyzden idem. Hlavne kvoli tomu ze zle sa mk dycha, zapchaty nos a akokeby som stale mala nadchu.
A hlavne ta cysta je tam dlho tak preto teraz mam naplanovanu operaciu :-(
A kvoli comu taka dlha marodka musi byt ???

syndiluca

Dobry den,

no nie je to az take hrozne... ano boli to velmi tak 2 dni po operacii, ale da sa to zvladnut liekmi. marodka musi byt aspon 2 tyzdne.

Nedavala by som sa operovat teraz v lete, lebo sa vam to tazko bude hojit v horucavach. mna operovali v juli min roku, a nemozte chodit na slnko aspon mesiac, aby sa vam to nerozkrvacalo.

na jesen by to bolo vhodnejsie