Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj sen asi končí

Príspevok v téme: Môj sen asi končí
emptyyes

Mám strašne veľký sen stať sa známou speváčkou, mať kapelu, predávať albumy, chodiť koncertovať, mať pred sebou rady fanúšikov. Ale neviem čím to je ale buď si to navrávam alebo je to pravda ale začínam si myslieť že je to vlastne úplná hlúposť a mala by som svoj život premárniť tým že budem robiť niečo iba pre to aby som nejako prežila. Dosť ma to zvnútra užiera. Teraz naozaj neviem či mám pokračovať ďalej v hudbe alebo sa na to vysrať. Predsa len slovenskí hudobníci to asi ďaleko dotiahnuť nemôžu.

aloveu

A si si istá v tom, či Ťa zaujíma hudba, či si chcela byť speváčka alebo či si chcela byť hlavne slávna a známa, ale bolo by jedno, kým by si bola? Ak Ťa hudba zaujíma, tak sa hudbe venuj :) Ale možno si začínaš myslieť, že je to hlúposť, pretože Ťa hudba nezaujímala, možno si to brala prostriedok, ako sa stať slávnou. Si si naozaj istá v tom, aký máš vlastne sen? Možno len nevieš presne to, čo chceš. Premysli si to, prosím :) Svoje sny len tak nezahadzuj. Nikto by predsa nemal robiť niečo iba preto, aby prežil. Mala by si hlavne vedieť, prečo žiješ, a malo by Ťa to naplňovať. Malo by to mať pre Teba význam, nie preto, aby si prežila, ale preto, aby si žila z toho, čo Ťa naplňuje :)