Pred 2 týžňami sa mi stala taká vec, že s frajerom sme boli v poriadku a ešte mi v pondelok pomáhal s školou.Ďaľšie dni mi začal hovoriť, že má veľa školy..a už mi ani neodpisoval a prestal zdvíhať telefón,takže som ho išla čakať cez víkend do práce,potom ako som ho stretla správal sa ako keby som bola cudzia a ešte sa pýtal prečo som ho hľadala ,keď som chcela byť s nim chvíľu tak povedal že musí zaniesť darček a ísť domov. Táto nepríjemná situácia mi nedala spať a písala som mu. Reakcia prišla až na cca 3 krát a zase mi povedal že všetko je ako bolo .A odvtedy nič nepovedal ani neodpísal . Stále mi to nedalo, bála som sa či sa mu niečo nestalo lebo v živote sa takto ku mne nechoval ,tak som ho o 2 dni začala pár hodín hľadať a našla som ho s kamarátmi športovať , pár minút sa správal ako keby som tam ani nestála a potom mi stále hovoril ako má veľa školy a to istéa potom mi zrazu povedal niečo v tom zmysle, že celý vzťah bol iba o mne a povedal veci ktoré neboli pravda a začal sa triasť a bol nervózny a keď som sa ho spýtala či je koniec neodpovedal a začal byť v rozpakoch a povedal že mam ešte počkať a isť domov a napísať či som v poriadku došla a už sa neozval . Potom som o pár dni ho stretla s kamarátmi, ktorí ako ma hneď videli tak ho stiahli nabok, aby ma nevidel alebo ja jeho ako keby som mu niečo spravila ... a vlastne teraz iba chcem vedieť čo mám robiť lebo mám jeho veci a celé je to pre mňa také neukončené a neviem spať ani jesť lebo vlastne neviem nič ani prečo a ani začo som si to zaslúžila ......
Je to koniec?
Ahoj, no cele jeho spravanie je hrozne divne... Neviem, ci sa niekedy dopatras preco sa takto hnusne zacal k tebe chovat... Skus sa skontaktovat s nejakym jeho kamaratom z partie, ci ti nevie povedat co sa deje. Drzim palce
To predsa nie je koniec :)