Je rodic viac, ako bezdetny?

Príspevok v téme: Je rodic viac, ako bezdetny?
Smutonka

Uz par dni sa trapim tym, ze mam pocit, ze som menej...Preto, lebo nemame babo. Uz rok sa so snubencom snazime o babo a nedari sa nam. Buduci rok budeme mat svadbu a potom, ked uz budeme manzelia pojdeme do centra reprodukcie. Toto ma drzi nad vodou, ze verim, ze vdaka centru reprodukcie sa nam podari. Ale o to mi teraz nejde, nehladam tu rady na rozne doplnky kyseliny lystovej ani nic podobne. Skor vas nazor. My mame obaja 30 rokov. A vsade naokolo len deti sa rodia, alebo same tehotne zeny. Ja im to prajem a tesim sa s nimi. Ale zaujima ma, ci sme so snubencom za chudakov, ze dieta este nemame :-(? Ci je clovek bez dietata menej ako ten co dieta ma?

domidomi123

S tymto nesuhlasim. Je kazdeho osobne rozhodnutie, kedy a ci vobec bude chciet deti. Ked sa vam zatial nezadarilo, urcite by si z toho nemala mat zly pocit kvoli tomu, co si mysli okolie. Alebo preto chcete babo? Lebo ma kazdy okolo? Je to len a len vasa vec. Nemozes sa predsa riadit tym, co hovori niekto druhy. Snazite sa, zatial sa nedari. Ale raz to bude :) Hlavne sa nestresuj este kvoli takymto hlupostiam.