Mam 18, uz pojdem do 4teho rocnika. Rodicia mi normalne zakazali mojho priatela, stretavat sa s nim a tak. Chodime spolu uz 1,5 roka, je normalny, slusny, ma vš, konicky, nechodi do krcmy, nepije, nefajci, pomaha mame... vzdy im nieco na nkm vadi. Minule som prisla so zaspinenym chrbatom a uz mi ho zakazali uplne. Vraj na take "veci" nemam vek a ani nie som v manzelstve atd atd. Lenze ja som s nim 1.5 a nemienim sa vztah krasneho vztahu kvoli niecim vrtochom. Co by ste robili na mojom mieste?
Rodicia mi zakazuju priatela
celebrita: načo papier, keď som šťastná dnes s Ferkom, zajtra s Jankom.
...u nás bol kostol každú nedeľu a každý piatok, ale pokiaľ padol prikázaný sviatok napríklad na stredu, tak sa išlo do kostola 3x v týždni, samozrejme aj v stredu. Boli sme asi 10 ročné šťandy, keď nám zdôrazňovali, že keď raz budeme staršie, tak frajerov si máme určite hľadať len takých, čo chodia do kostola :) paradoxne obe moje sestry majú frajerov neveriacich a o sobáši nechcú ani počuť, vraj načo papier, keď aj bez neho sú šťastní a ja som stará dievka a chcem, aby to tak aj zostalo. Ony sú podľa rodičov zlé, že frajerov majú a ja som podľa nich zlý sebec, že nemám. Ani tak, ani tak nie je dobre. Nijako nie je pre nich dobre. Rozpŕchli sme sa po svete a domov už takmer ani nechodíme. Odtiaľ, kde teraz bývam, to mám omnoho bližšie nach Slowenien ako in die Slowakei :)
Geology co znamena troche starsi?
inak by som sa s nimi o tom pobavil ze ake maju dovody a tie ze vyzera ako gay jednoducho im povedal ze tento dovod sa neda akceptovat ze bud nech ti daju nejaky normalny dovod alebo ich nazory nerespektujes. Si dost stara na to aby si sa rozhodovala sama...
inak ak zacnu s vahou kludne im povedz ze ak je problem vaha tak v tom pripade ak schudne 5kg a bude mat BMI pod 25 tak uz im vadit nebude a zlegalizuje sa vas vztah podla reakcie pravdepodobne uvidis ze to ta vaha nieje... atd
o skole fakt zmiznem stade, vkuse mi volaco zakazuju, pricom nepijem, nefajcim, neflakam sa, vzdy sme s priatelom chodili po vyletoch a boli von maximalne do siestej. Zakazovali mi metal, zakazuju mi aj odbor co chcem studovat na vš....vsetko mozne...a teraz priatela. Nejako nedokazem na nom najst nic zle. Paneboze mala som zaspineny chrbat, to akoze hned znamena ze som trtkala? Mala som saty. a kto v dnesnej dobe trtka po svadbe? ...jasne a kazdu nedelu a aj cez tyzden povinne kostol
Pretoze na nich posobi ako gay, asi preto lebo je slusny...je to uplne normalny chlap, ziaden gay. Nema pracu v odbore, ktory vystudoval, nema auto, je trochu starsi, a pritom zodpovedny, planujeme spolocnu buducnost atd....a ma 85 kg, vkuse matka vykrikuje ze aky je tlsty....pricom ma 180 cm.
Mojej sestre zakazovali frajera, kedˇ mala asi 16, lebo nechodí do kostola. Doma ju síce nezatvárali, ale neustále jej zdôrazňovali, že sa s ním má rozísť a má si hľadať kresťana :) Ona ho ľúbila a nemienila sa ho vzdať.On mal jedno veľké plus, že bol romantický a verný a už od veľmi mladého, pubertálneho veku bral veci ohľadom lásky a vzťahov veľmi vážne, čo mnohí dnešní 30-tnici nevedia, po inom ako vážnom vzťahu ani netúžil a už v 18tke rozprával, že chce dieťa. Sestra s ním nakoniec po skončení školy ušla do podnájmu a bolo. On jazdil na kamiónoch, ona robila predavačku a zvládli to, sú spolu dodnes, zvládli aj dieťa, majú dcérku škôlkarku, sestra má dnes 33 rokov, on tiež približne tak. Vo všeobecnosti to tak býva, že čím viac rodič dcére frajera zakazuje, tým viac ju to ťahá k nemu a zároveň preč od rodičov. Lepšie urobí taký rodič, ktorý staví na lásku a benevolenciu, rešpektovanie rozhodnutí svojho dieťaťa, ako taký, ktorý vydáva nezmyselné príkazy a zákazy. Taký sa len toho dočká, že svoje decko stratí, pričom získa ho práve ten zakazovaný frajer. Asi takto nejako vidím, že sa bude uberať aj tvoj život.
inak ako ti ho zakazuju? nepustaju ta von alebo co? imho v 18tich ti to aj tak nezakazu... mozes vyskusat povedat ze ste sa rozisli a potom dotiahnut domov nejakeho potetovaneho fetaka... mozno zmenia nazor
Otázka je, prečo ti ho zakazujú, zamysli sa nad sebo a bude ti to jasné...
najorv by si mala zistit preco ti ho zakazuju..aky maju dovod...