Psychiatria

Príspevok v téme: Psychiatria
misi.sipi

Ahojte, bol tu niekto z vás na psychiatrii? Aké to tam bolo? Kontrolovali vás pri jedle? Aké terapie ste mali, pomohlo vám to a počuli ste o Centre pro poruchy příjmu potravy v Prahe? Rodičia ma chcú totiž nechať zatvoriť na psychiatriu (aj keď si myslím že to nemôže keď som už mala 18) a dosť sa toho desím.

Richard M

"Anorexia a bulímia je psychická porucha s osobitnými znakmi vyznačujúcimi sa typickými telesnými príznakmi. Najrozšírenejšie formy porúch príjmi potravy sú mentálna anorexia, mentálna bulímia a záchvatovité prejedanie."... teda... lieci sa na psychatrii. Ak sa z toho nevies sama dostat t.j.zacat normalne jest, netreba sa odbornej pomoci vobec bat, a treba zabudnut na predsudky. Ak ma clovek zlomenu nohu ide na ortopediu, ak ma zlomenu (narusenu) dusu ide na psychiatriu.

I.

Tie feferóny sú na chudnutie niečo neskutočné. Za týždeň dva kilá dole. Len si o tom ešte musím niečo viac naštudovať, aby som zase nespravil nejaký fatal error:-)

misi.sipi1

Chcem sa z toho dostať, naozaj. Len neviem, čo by ma tam čakalo. Keby mal niekto skúsenosť so psychiatriou by mi možno pomohlo

I.

A už si sa sama rozhodla, či sa chceš z toho dostať, či ani to nie? To nie je o tom, čo kto pre teba urobí alebo neurobí, ale o tom, čo preto urobíš najmä ty sama.

aloveu

Nepýtaj sa, ako to funguje na psychiatrii, ak tam nechceš ísť. Proste tam nechoď. Mala si 18, takže by si s tým musela súhlasiť, v Tvojom prípade to tak je.
A ak máš poruchy príjmu potravy, tak to Ťa na psychiatrii z toho nevyliečia. A v takom centre, alebo hocikde inde, kde sa snažia liečiť takéto "poruchy", tak tam Ti nepomôžu, ak to sama nechceš.