ahoj.sme pschicky deptany upirom ,co mame robit?uz nevladzeme :( vela energie si berie dotycna osoba z nas..ako sa mam branit ..doslova vysava energiu.v zivote som to nezazila tak estremne.prosim pomozte aspon radami
Upír kradnutie energie
ja sa chcem opytat ci vsetci ludia s tmavymi ocami su si toho vedomi ze dokazu odoberat energiu alebo o tom ani nevedia?nechapem tomu ale pravda je ze oci su to hnusne
Klara. To o tom tretom oku som vtedy aj ja citala a aj som sa tam pozerala, len aby som nemusela jej priamo do oci pozerat. Na internete najdes toho vela. Tak skusaj co vam najviac bude pomahat
Ahoj.
Hovori sa ze takej osobe treba pozerat na tretie oko medzi nos ak ma take v tmave oci...
Resp. Na zápästie si "popĺuť" a spraviť krížik na čelo.
Tolko som pocula.
Aj keď najlepšie by bolo sa nestretavat s takou osobou..
Tak keby sa taketo nieco nestalo aj mne, tiez by som to brala ako srandu. Neda sa vam tej osobe vyhnut? To by bolo najucinnejsie sa jej vedome vyhybat, stranit sa jej. Mne sa vtedy nedalo. Lebo to bola zena, ktora ku mne chodievala pracovne. Ja som po jej pobyte u mna bola ako vycicana, bolela ma vzdy hlava, ledva som stala na nohach, raz som dokonca aj zvracala. Ja som to analyzovala uz dlhsie, sledovala som uvedene skutocnosti dlhsie obdobie - kedy tieto stavy u mna byvali a nastavali. Chcela som vylucit vsetko ostatne (vplyv pocasia, PMS, atd). Vzdy to vsak nasledovalo po pobyte tej osoby u mna. Ja mam zelene oci, ona hnede az cierne, velmi neprijemne,agresivne. Ked som ju aj vybavila, tak robila vsetko mozne len este aby pri mne mohla este byt,a rozpravat sa so mnou. Ja som velmi pozitivna, usmievava, vzdy plna energie, elanu. No po tej zenskej som bola ako pred umretim, uplne znicena, otapena, vycicana z energie.
Zacala som citat a studovat, co treba vtedy robit. Najlepsie je, ak medzi vami bude nejaka prekazka (stol, pult). Zaroven maj prekrizene aspon nohy. Najlepsie by bolo aj ruky, cize oboje. A pritom si v duchu opakovat daku formulku, uz ju presne neviem, vygoogli si ju. Daj si nieco cervene (cez ruku snurku, cervene nausnice, proste nieco cervenej farby, ta najviac odputava pozornost). A uhybaj ocami. Ja sa vzdy pozeram druhemu priamo do oci, no pri tej zene som narocky pohladom uhybala, ak uz tak len na puhe sekundy a potom rychlo pohlad na zelen (treba mat co najviac zelene, rastlin okolo seba. Byt tym obklopeny. Ja som si kvoli tejto zene spravila doslova botanicku zahradu okolo mna a pri mojom stole). V myslienkach som sa aj modlila a prosila o pomoc.
No a proste sa takymto ludom treba vedome vyhybat. Ak to nejde, obmedzit osobny kontakt s nimi co najmenej. Mne toto vsetko pomohlo. Najviac si toto vsimam u ludi s hnedymi ocami.
Idealne by bolo vrazit dreveny kol do srdca to je asi najucinejsie.Druha moznost je sa odstahovat ak sa da.Tretia moznost nepodliehat tej manipulacii a vratit to tomu upirovy rovnakou mincou nech sa uvedomi a dat mu pocitit ze to uz navas neplati.