ahoj.sme pschicky deptany upirom ,co mame robit?uz nevladzeme :( vela energie si berie dotycna osoba z nas..ako sa mam branit ..doslova vysava energiu.v zivote som to nezazila tak estremne.prosim pomozte aspon radami
Upír kradnutie energie
A podľa mňa je toto celé blbosť a takýto ľudia nejestvujú. Je to len slabosť tých druhých čeliť bežnej realite a vymyslené medializované správy o tzv. upíroch!
Niekedy sa mi až rozum zastavuje čo táto spoločnosť vypustí do obehu a ľudia tomu veria ako také bábky...viď ,,BIO,, potraviny
napríklad :D
Nejestvuje žiadny človek, ktorý vám dokáže ukradnúť energiu! Ak ste natoľko slabí, že nedokážete fungovať spoločnosti a čeliť jej tlaku, tak sa zatvorte doma, zamknite dvere a máte po probléme!
Takých ľudí nesmieš púšťať do seba, o čo sa takí ľudia vždy snažia. Musíš sa to naučiť vnímať, kedy už do teba preniká a vtedy to zablokovať. A čím skôr od nich odísť preč.
nic nezabera..neda sa .lebo by ten clovek nas asi zabil ak odpapulujeme..sme pod tlakom!
poznam taku jednu s ciernymi ocami a stale rozprava bez prestavky nestacim vnimat o com vlastne hovori a som unavena z jej reci moze to byt ono?
ale ci o tom vedia ti ludia
ale ci o tom vedia ti ludia
poznam taku jednu s ciernymi ocami a stale rozprava bez prestavky nestacim vnimat o com vlastne hovori a som unavena z jej reci moze to byt ono?
Ovecka. Ja som tomu tiez neverila,kym sa to nestalo mne. Ja tiez nemusim vidiet tvoj penis,aby som uverila tomu,ze si muz ;) No keby sme sa v zivote stretli a mali spolu nieco,tak by som tomu uz iste verila :))
Cokeby. Ja som mala priatela s hnedymi ocami a nic. Ani ini to nemusia mat. Ale uz u par ludi-hlavne u zien s tmavymi,hnedymi ocami som si toto vsimla.
cokeby vecsina ludi ani netusi ze existuju takyto hotentoti ktori veria na taketo blbosti ... cize imho o tom urcite nevedia...
ja sa chcem opytat ci vsetci ludia s tmavymi ocami su si toho vedomi ze dokazu odoberat energiu alebo o tom ani nevedia?nechapem tomu ale pravda je ze oci su to hnusne