Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Škodia plodnosti počítače, nabíjačky, mobily?

MartinkaMartinka

dakujem Vam:))) tak teda asi to naozaj nude mat ziadny ucinok:) a HAK neberiem, s priatelom pouzivame len kondomy. neviem ako to vydrzi este 5 rokov minimalne ale je to v prospech mojho zdravia a mojej plodnosti takze to chape....:)

celebrita facebooková

Nevyznám sa v tom, ale asi to veľa zlého nenarobí, viď príklad: FACEBOOKOVÉ MATERE :) :) :) to som myslela tak, že keby notebooky, smartphony s tablety, s ktorými závisláčky frčia na FB nonstop, spôsobovali neplodnosť, nebolo by na FB toľko bábätiek a toľko statusov o prvých zuboch, o zasratých plienkach, o vyškriabaní sa na gauč, o strhnutých obrusoch, o prvých krokoch, o prvých slovách, z čoho vyplýva, že každé FB-bábo, ktorému v správnom čase narástol prvý zub, v správnom čase urobilo prvý krok, v správnom čase povedalo prvé slovo (neviem, či to prvé slovo bolo mama alebo Facebook), a podobne, má aj správny telesný vývoj, teda je zdravé :) :)

0vecka

jedine co skodi je ked sa zahrievaju vajcia... a aj to skodi dost ze minimalne zalezi ale na tom ako sa zahrievaju atd... inak nejake ziarenie a podobne su len konspiracne bludy