Myslite si ze je v pohode ak vypijem na den 3 velke(450g) sabi acidofilne mlieka? Je to v poriadku? Strasne mi to zacalo chutit. Ale zas chcem aj trosku schudnut a neviem ci to nieje moc vypit tolko ... nepijem to vzdy v takom mnozstve ale kazdy den aspon jedno. No posledny tyzden to vzdy pijem vecer(dva-tri) . Da sa od toho aj pribrat ?ak napriklad som dnes jedla :
ranajky-jablko
desiata-jablko
obed-500g zelenina varena
vecera- 3krat to acidko sabi
pitie-3l vody, 3kavy
Acidofilne mlieko
Tolko acidu je vela daj si iba jeden a nie na vecer nezatazuj si žalúdok na noc. Ked chxes schudnut musis si zmeniť stravovanie jest aj 4x denne male porcie a vela cvicit ja som tak schudla 30 kg za 3 mesiace. Ked budes tak malo jest nijak neschudnes
kedze jes tak extremne malo, v ziadnom pripade z nich nemozes pribrat, telo tu vsetku energiu spotrebuje. keby jes normalne porcie napr. patkrat denne a potom navecer si das vzdy tri velke acidka, tak by si mohla pribrat, ale takto nie. a 1,3 litra potravy prijat v priebehu dvoch troch hodin? ziadny problem, ved acidko je predsa zlozene hlavne z vody, je to tekutina. to iste ako napr. pivo, tiez nie je problem vypit tri velke za dve hodiny. telo to spotrebuje.
Podla mna je toho uz vela. Jedno by malo denne stacit, i ked pamatam si obdobie v puberte,kedy aj mne brutaaaalne chutilo a vypila som dva denne
tak tri acidká po 450 gramov, to je 1350 g denne, ak je 3.5 percentné, to máš 47.25 g tuku denne, a to len keď počítam tuk z tých acidiek, a k tomu ešte z ďalšej stravy...ja si myslím, že je to strašne veľa, to ako sa ti preboha zmestí 1.3 kila potravy behom 2-3 hodín do žalúdka??? Ja by som z toho za chvíľu bola ako guľa...a navyše keď prijmeš toľko tuku naraz večer, tak ho určite nespáliš a uloží sa ti každý večer ako podkožný tuk...
Chcem trosku schudnut. A myslim ze to nieje malo , tej zeleleniny zjem vela . Staci mi to , snad aj schudnem.. len nazor na tie acidka ma zaujima ci to neuskodi ak ich tolko pijem,ci efekt nebude opacny a nepriberiem po nich...
A prečo tak málo ješ? Kvôli strachu z pribratia? A ješ tak málo kvôli tým acidkám (jogurtom)?
ano , povacsinou ano, ale nie vzdy... cez tyzden zjem nieco v tomto duchu ale cez vikendy si varim a aj zjem viac, dnes som ale nemala cas a ani chut.. inak zeleniny striedam vzdy a aj ovocie striedam,
vcera som napriklad jedla : ranajky- 2 jablka
desiata-1 banan
obed- ryza natural+zelenina varena
vecera-3 acidka
medzitym ako vzdy voda a kavy
vecere mam takmer vzdy poslednu dobu tie acidka alebo biele jogurty, v piatok som mala cottage cheese
Mňa skôr ako to acidko skôr zaráža celková skladba a množstvo jedla. Je to všetko, čo cez deň zješ?
myslis ze to sabi je nekvalitne? tak zrejme by som asi mala pit len jedno na vecer :/ ale ked mne to tak chuti.. a navyse som velka milovnicka sladkosti , a acidko alebo biele sabi jogurty su jedine potraviny ktore mi chutne nahradzaju tie chute na skodlive sladkosti ktore som velmi vela predtym pojedla denne.. preto som aj casom priberala. tak nejak si to tymito vyrobkami nahradzam, upokojujem sa tym ze je lepsie vypit 3 acidka ako zjest 3 horalky alebo nieco podobne.. a inak akoze nepijem ich naraz, skor si ich vychutnavam..
prve zvyknem vypit o 17:00 a druhe o 18:00.. ked mam velmi chut(vacsinou) tak tretie si este dam najneskor do 19:00 .. a do postele idem o 21:00-22:00
Tak fyzicky aktivny muz by to zvladol, ale na zenu, sa mi to zda trochu vela. Jedno by aj stacilo.
Ale ak ti mozem poradit, nekupuj to, neviem odkial si, ale v starom otcovi mas nepasterizovany smotanovy zakvas... ma tiez iba 3,6% tuku, len je tam smotanova kultura... tento je ovela zdravsi a da sa pit aj vo vacsom mnozstve (odskusane).
Takisto nepasterizovana ovcia zincica (to ti ale nemusi chutit) z Yeme, z Nemsovej, je lepsia volba. Vsetko v podobnej cenovej kategorii.